Ce poate dezvalui alegerea unui brad de Craciun despre personalitatea cuiva?

Ce poate dezvalui alegerea unui brad de Craciun despre personalitatea cuiva?

Unii cercetatori analizeaza felul in care o persoana sarbatoreste Craciunul si Anul Nou si decoreaza bradul, pentru a ghici tiparul de personalitate al acesteia. Probabil ca, de aceea, exista diferite concepte asociative sunt atat de populare.

Verifica in continuare care sunt aspectele luate in calcul si daca rezultatele tale au reflectat cu exactitate personalitatea ta sau a rudelor si prietenilor.

Dimensiune

Alegerea unui brad foarte mic, plasarea pur si simplu a ramurilor acestuia intr-o vaza sau neinstalarea oricarui tip de brad sunt adesea considerate cea mai buna optiune de catre persoanele cu o minte abstracta. Oamenii de acest fel percep lumea intr-un mod diferit si nu in modul in care „ar trebui vazuta” in conformitate cu standardele societatii. Sunt oameni care pun intrebari ciudate in opinia majoritatii. In plus, sunt surse excelente de idei noi.

Un brad mare, asa cum sunt cei oferiti de BraziCraciun.net, este ales de obicei de catre oamenii pasionati de confort si cei care acorda o mare importanta valorilor familiei. Sunt oameni care planifica totul cu atentie si in avans, carora le place sa predea si sa impartaseasca experientele lor. In general, au o gandire critica si pot fi vazuti ca aroganti si perfectionisti.

Material

De cele mai multe ori, un brad artificial Royal Super Lux este preferat de cei pentru care practicitatea este esentiala. Pentru ei, logica este in prim plan, iar economia se manifesta nu numai in termeni de bani, ci si in termeni de spatiu, timp si energie. Sunt oameni care se adapteaza cu usurinta la circumstante.

Cei care nu renunta la un copac natural, pe de alta parte, nu se grabesc de obicei : nelinistea nu face parte din principalele lor caracteristici. Securitatea este o parte indispensabila a personalitatii tale. Sunt oameni carora nu le place schimbarea si care onoreaza traditiile. Ei au obiceiul de a analiza in detaliu tot ceea ce ii inconjoara.

Culoare

In mod traditional, un b iradn verde aprins, fie el natural sau artificial, inseamna ca sezonul de sarbatori este vazut ca ceva clasic, fara exagerari. Persoana care alege aceasta optiune este de obicei oarecum incapatanata. Printre caracteristicile sale se numara practicitatea si conservatorismul.

Pe de alta parte, fanii pomilor in diferite culori si texturi sunt constante in inconsistenta. Nu ca sunt superficiale: pur si simplu se confrunta cu majoritatea problemelor cu simplitate. Sunt oameni vioi si dinamici. Marele  sau interes pentru schimbari se manifesta prin experiente noi si prin crearea a nenumarate combinatii. Oamenii ca acest lucru inoveaza in toate domeniile vietii cu ideile lor multiple.

Cantitatea de elemente decorative

In general, persoanele care acorda o mare valoare decorarii pomilor de Craciun sunt numite „snobi”, dar in sens pozitiv. Toate pentru ca sunt foarte atasate de frumos. Stiu cum sa creeze o buna dispozitie, sunt curiosi si amabili. Ei gandesc cu imaginatie si se lasa purtati de ceea ce considera interesant chiar in acel moment.

Pe de alta parte, intoleranta la exagerare in ornamente dezvaluie predictibilitatea, pragmatismul in toate situatiile. In plus, este capabil sa vada probleme chiar inainte ca acestea sa apara.

Spatiu pentru cei prezenti

Perseverenta fata de propriile lor obiective, demonstrata de cei carora le place sa puna daruri sub copac, este demna de invidie. Calmul natural si modul in care acesti oameni isi starea sunt cateva dintre principalele lor trasaturi caracteristice.

Oamenii care prefera sa livreze cadourile cu mana sunt directi si sinceri. In plus, sunt rapizi, ambitiosi , uneori nerabdatori, fara sa arate niciun interes pentru detalii inutile.

Orice brad este ales pentru a sarbatori Craciunul si ca acestea creeaza un sentiment de bucurie. La urma urmei, aceasta perioada este importanta pentru ceea ce reprezinta, nu pentru obiectele fizice.