Web hosting – un serviciu esential pentru orice site

Serviciul de gazduire web sau web hosting este unul dintre cele mai esentiale etape ale dezvoltarii unui site si a unei companii in mediul virtual. Serviciul de web hosting in Romania este foarte facil, mai ales pentru libertatea de configurare si alegere a setarilor de care aveti nevoie.

In functie de tipul de site pe care il aveti si doriti sa il dezvoltati (blog, site de prezentare sau magazin online) aveti nevoie de un anumit tip de gazduire web. Seviciul de web hosting in Romania se imparte in trei categorii si anume: Shared Hosting, VPS Hosting si Serverul Dedicat. Fiecare dintre aceste categorii au avantaje si dezavantaje, dar totul depinde de ce tip aveti nevoie.

Inainte de alegerea unei gazduiri web va trebui sa fiti atent la mai multe aspecte cum ar fi:

  • Spatiul de stocare pe care serviciul respectiv il pune la dispozitia dumneavoastra
  • Traficul pe care il aveti si de care veti beneficia
  • Baza de date unde se vor stoca informatiile din interiorul website-ului
  • Casutele de e-mail
  • Backup
  • Panoul de control care trebuie sa fie usor de utilizat si de configurat
  • Suportul tehnic
  • Antivirusul
  • Pretul

In functie de fiecare dintre aceste aspecte, toate cele trei categorii de web hosting sunt diferite. Pentru a face cea mai buna alegere in ceea ce priveste serviciul de gazduire web, analizati nevoile si bugetul pe care il alocati.

Serviciul de web hosting in Romania este ideal pentru site-urile care activeaza pe teritoriul tarii noastre. Din perspectiva suportului tehnic, e mult mai usor sa comunicati in limba materna cu cei care se ocupa cu acest lucru, iar panoul de control este mult mai accesibil decat in alta limba. In ceea ce priveste suportul tehnic, noi va oferim disponibilitate si monitorizare 24/7. Site-ul dumneavoastra va fi monitorizat si configurarile vor fi imbunatatite de fiecare data cand va fi necesar.

Indiferent de tipul de web hosting ales, disponibilitatea suportului tehnic va fi aceeasi. Pe de alta parte, daca doriti sa schimbati tipul de gazduire, sa treceti de la Shared Hosting la Serverul Dedicat, acest lucru se poate face cu foarte mare usurinta.

Serviciul de web hosting este esential oricarui site la inceput de drum sau nu. Datorita amenintarilor cibernetice care au luat amploare in ultimii ani, orice site are nevoie de o protectie a datelor si a fisierelor.

Nu trebuie sa va faceti griji nici in aceasta privinta, deoarece site-ul este foarte bine protejat impotriva atacurilor de acest tip. Recuperarea rapida a informatiilor si datelor site-ului este ideala in momentul unei erori sau a unei intreruperi de alimentare.

Atentia dumneavoastra trebuie sa se indrepte doar catre nevoi, de restul ne ocupam noi. In cazul in care nu stiti ce tip de gazduire sa alegeti, personalul nostru va poate indruma spre un anumit tip care sa se plieze perfect pe nevoile dumneavoastra. Atat serviciul de Shared Hosting, VPS Hosting, cat si Serverul dedicat se monitorizeaza cu foarte mare atentie, calitatea fiind aceeasi la toate.