Utilizarea halatului de unica folosinta agroalimentara

Utilizarea halatului de unica folosinta agroalimentara
Share Button

In industria alimentara, halatele de unica folosinta sunt esentiale pentru manipularea si distributia alimentelor. Aceasta imbracaminte simpla poate oferi utilizatorilor siguranta, protectie si igiena.

De asemenea, este capabil sa mentina alimentele complet libere de bacteriile care traiesc la om si invers. Toate afacerile legate de consumul alimentar, fie ca sunt din sectorul distributiei sau al ospitalitatii, ar trebui sa aiba halate de unica folosinta.

Neutilizarea imbracamintei adecvate poate expune utilizatorii si consumatorii la tot felul de boli legate de dieta.

Vrei sa afli mai multe despre importanta halatelor de unica folosinta pentru igiena si salubritate? Atunci acest articol este pentru tine.

Vegis

Mai jos, vei gasi motivele pentru care nu ar trebui sa te descurci fara el in afacerea ta. Atata timp cat le tii in minte, iti vei pastra mancarea in cea mai buna stare. Poti adauga la la acest halt si un  sort unica folosinta din polietilena 15 micr pentru mai multa protectie si siguranta.

Avantajele halatelor de unica folosinta

  • Chiar daca tesatura unui halat este bine spalata dupa utilizare, aceasta devine un teren propice pentru bacterii. In cele din urma, expunerea la contaminarea alimentelor o va face inutilizabila. Cu toate acestea, halatele de unica folosinta sunt folosite o singura data, asa ca poti scapa de toate bacteriile lor fara nicio problema.
  • Aceste produse nu impiedica libera circulatie si mobilitatea utilizatorului. Astfel, orice muncitor poate indeplini aceleasi sarcini fara a fi impiedicat in munca sa.
  • Deoarece sunt fabricate din plastic, pot rezista toata ziua fara a se taia. Prin urmare, utilizatorul nu va fi niciodata expus direct la alimente.
  • Este mult mai profitabil sa investesti in halate de unica folosinta decat in ​​produse din panza. De ce? Hainele si sorturile din panza necesita mai multe produse de curatare, de fapt multe companii sunt nevoite sa aiba propria spalatorie.

Tipuri de halate de unica folosinta pentru industria alimentara

Desi exista o mare varietate de halate de unica folosinta, aceste trei produse iti pot oferi igiena de care ai nevoie:

  • Sort traditional. Acesta acopera intregul trunchi pana la genunchi. Este perfect pentru macelarii si vanzatorii de peste, deoarece sunt cei mai expusi la sange si maruntaie.
  • Sort cu maneci. Nu numai ca acopera trunchiul purtatorului, dar protejeaza si bratele de la umeri pana la incheieturi. Cand este utilizat cu bonete, manusi si masti de unica folosinta, purtatorul poate fi izolat complet atunci cand manipuleaza alimente. Este ideal pentru abatoare si fabrici de mezeluri.
  • Sort fara maneci. Acest sort este mai confortabil si mai usor decat precedentele, deoarece nu impiedica miscarile bratelor. Este perfect pentru munca temporara in bucatarii industriale.
  • Pantaloni de unica folosinta. Acestea completeaza halatele de unica folosinta pentru a oferi o mai mare libertate de miscare si siguranta. Sunt potrivite pentru echipele de curatenie si intretinere.
  • Halatele de unica folosinta iti vor permite sa garantezi curatenia si siguranta tuturor alimentelor tale.
extrasimplu.ro

Astfel, afacerea ta va avea cele mai proaspete si de cea mai buna calitate produse de pe piata.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.