Usi de garaj Gunther-Tore: siguranta, confort si durabilitate

Usi de garaj Gunther-Tore: siguranta, confort si durabilitate

Istoria Gunther-Tore a inceput in anul 1969, o data cu viziunea indrazneata a lui Wolfgang Gunther de a implementa cele mai inovatoare idei si de a impune standarde calitative aproape imposibil de atins de concurenta. De la retragerea Dr. Wolfgang Gunther, traditia Gunther-Tore a fost dupa mai departe de grupul Alutech, care a pastrat politica initiala a firmei germane: calitate inainte de toare!

Usi de garaj Gunther-Tore: calitate exceptionala la preturi accesibile

Usa de garaj ocupa un spatiu considerabil din fatada casei tale, motiv pentru care alegerea ei trebuie sa te preocupe in mod deosebit. Atat aspectul, cat si calitatea usilor de garaj este foarte importanta, aceasta ocupand intre 5-12 mp din fatada unei case. Gunther-Tore iti pune la dispozitie o varietate de design pentru panourile usilor, precum si numeroase modalitati de rabatare. Datorita acestor doua caracteristici importante, usile Gunther-Tore se potrivesc intotdeauna indiferent de gusturile si necesitatile tale.

Atunci cand vine vorba despre optiunile de design, gama de produse este foarte ofertanta. Gama Gunther-Tore de usi de garaj standard iti pune la dispozitie 3 tipuri de decor lemn, 9 culori si 5 tipuri de panouri.

Usile de garaj marca Gunther-Tore se potrivesc indiferent de tipul de constructie a garajului. Poti alege dintre urmatoarele modalitati de rabatare: rabatare standard, plata sau suprainaltata, precum si doua tipuri de arcuri: de torsiune sau de intindere.

Izolarea termica este un alt criteriu pe care usile de garaj Gunther-Tore il indeplinesc cu succes. In acest scop au fost proiectate panourile de 45mm grosime, in prezent cea mai mare de pe piata.

Usile de garaj Gunther-Tore se remarca inclusiv prin eficienta la montaj si reducerea costurilor aferente. Multe dintre etapele necesare montajului sunt realizate din fabrica: preasamblari, sistem de ridicare, ancore telescopice, etc.

Garajul nu este tocmai cea mai aerisita incapere, motiv pentru care usile de garaj trebuie sa faca fata unei provocari majore: umiditate ridicata. Usile de garaj Gunther-Tore din gama 45C sunt dotate cu feronerie din inox, ceea ce creste rezistenta la umiditate.

Dimensiunile spatiului in care se doreste amplasarea usii de garaj nu sunt niciodata o problema pentru Gunther-Tore. Deschiderea standard pentru garajele duble este de 6 metri, insa se pot realiza si pentru dimensiuni mai mari, la comanda.

De asemenea, usile de garaj respecta cu strictete normele de siguranta, putand fi utilizare de intreaga familie. In prezent Gunther-Tore este lider pe piata in domeniul productiei usilor de garaj, implinind, fara compromisuri, toate necesitatile clientilor si adaptand, in permanenta, produsele la inovatiile tehnice si tehnologice. Vrei sa achizitionezi o usa de garaj? Mai multe informatii despre distribuitorii de produse Gunther-Tore gasesti aici.