Universul hair and beauty este chiar Stailer

Probabil există câte o platformă pentru fiecare serviciu de care ai nevoie. Dacă vorbim despre shopping online, orice produs îți dorești, îl comanzi și vine la ușa ta în aproximativ 24 de ore. Online este mai simplu și fiecare univers de acest gen precum fashion, auto, de marketing și multe altele sunt disponibile și la un search distanță. Fiecare industrie are una sau mai multe platforme pe care activează. Totuși, în materie de locuri disponibile la salon, tot dificil este să obții o programare în timp util.

Asta până a apărut Stailer, pentru că acum toate aceste probleme sunt de domeniul trecutului și fiecare loc liber la salon este mai aproape de tine, vizibil și ușor de ales. Pe scurt, universul Stailer înseamnă înglobarea tuturor saloanelor din anumite orașe în același loc, pentru a fi mai accesibile pentru cei interesați, adică potențiali clienți.

Saloane și servicii în Timișoara

Timișoara și timișorenii implicit sunt unii dintre persoanele care se pot bucura de saloanele din propriul lor oraș, fără prea multe bătăi de cap. Pe Stailer s-a înscris chiar și salonul Continental Beauty Center din Timisoara. Orice informație despre servicii și stiliști este disponibilă dacă accesezi unul dintre locurile libere disponibile la ei.

Poți vedea în listă atât stilistul care este liber, cu poză, cât și prețul serviciilor, poze ale altor lucrări, timp de lucru și alte informații relevante. Aceste aspecte te pot face să alegi mult mai ușor varianta potrivită pentru tine.

Stailer este soluția atunci când ai nevoie de o programare rapida la coafor in Timisoara, Iași, Oradea, București sau Cluj Napoca.

Alte avantaje Stailer

Alături de transparența dovedită a tot ce înseamnă Stailer, orice utilizare și informație accesată este gratuită. Nu există niciun cost ascuns, în nici una dintre etapele pentru finalizarea programării. Chiar dacă optezi pentru cont creat, ești ferit de orice plată. Nu cheltuiești nici măcar un bănuț.

Universul Stailer îți permite gestionarea programărilor într-un mod mult mai simplu pentru că este agenda ta virtuală. Dacă ai cont poți vedea la ce salon ai fost și când, astfel încât să știi când urmează viitoarea programare. Aici poți descoperi stiliști din orașul tău care au urmat cursuri de specialitate și cunosc ultimele tehnici și trenduri.

Poți obține cu adevărat schimbarea pe care ți-o doreai prin intermediul Stailer. Tot contul permite setarea unui reminder care sună atunci când îl programezi. Știi că ai o viață plină și fiecare minut din viața ta este programat și nu îți permiți să pierzi nicio secundă, deci nu îți permiți să pierzi nici programarea. Pentru că cine știe când mai prinzi puțin timp liber. Deci reminder-ul poate fi opțiunea care te salvează în caz că uiți de întâlnirea cu stilistul.

Tot ca soluție pentru economia de timp este și harta inclusă care te trimite direct pe Google Maps. Acolo este selectată exact locația salonului, astfel încât să ajungi unde trebuie și când trebuie. Când este vorba de o programare la salon este important orice minut, deci ar fi bine să ajungi la timp.

Accesează și tu Stailer și bucură-te de utilitatea lui.