Unde gasesc un trusou pentru botez?

Unde gasesc un trusou pentru botez?

Se stie faptul ca nasii sunt cei care cumpara trusoul de botez pentru finuta lor, asa ca viitorii nasi cu siguranta isi doresc sa ii ofere bebelusului un trusou cu adevarat special.

BotezdePoveste vine in intampinarea viitorilor nasi cu cele mai atractive solutii privind trusourile de botez, dar si setul complet de hainute pentru bebe, precum si cu cruciulitele si lumanarile de botez. In cazul in care nasii isi doresc sa ii ofere finutului sau finutei si un mic dar precum o bijuterie, la BotezdePoveste pot gasi si asemenea produse.

Cea mai mare provocare insa o reprezinta alegerea trusoului de botez, asa ca in urmatoarele randuri vom discuta putin despre acest subiect.

Mentionam deasemenea faptul ca BotezdePoveste le ofera viitorilor nasi posibilitatea de a comanda un trusou botez personalizat, care va contine toate elementele personalizate, iar produsele vor fi de cea mai buna calitate.

Trusoul va contine prosopul mare pentru bebelus, care in mod evident va fi confectionat din materiale naturale de calitate superioara, pentru ca este important ca apa sa fie absorbita cat mai bine.

Specialistii care lucreaza in cadrul atelierelor BotezdePoveste folosesc doar materiale naturale de cea mai buna calitate pentru a confectiona aceste elemente. Prosopul bebelusului este deosebit de important, pentru ca imediat dupa ce bebele este scos din cristelnita, trebuie sa fie sters cu acest prosop.

Prosopul pentru preot, care este mai mic decat prosopul bebelusului are deasemenea un rol foarte important, pentru ca acesta urmeaza sa fie folosit de catre preot atunci cand se spala pe maini confirm ritualului, inainte de a introduce bebele in cristelnita, dar si dupa ce il va scoate pe cel mic din cristelnita.

Pentru spalarea rituala a mainilor, preotul va folosi si sapunul care se regaseste in trusoul pentru botez.

Sticluta de mir care poate fi simpla sau decorata in atelierele BotezdePoveste, este deasemenea foarte importanta dat fiind faptul ca in interiorul ei va fi transportat de acasa uleiul de masline pana la biserica, acolo unde va capata proprietatile uleiului sfant. Aceasta se foloseste si la ritualul de botez de la biserica, dar si la baita bebelusului in cea de a doua zi dupa botez.

Trusoul de botez trebuie sa contina deasemenea si un prosop de calitate superioara, care face va fi folosit de catre nasi pentru a sterge bebelusul dupa ce acesta va fi scos din cristelnita, dupa care cel mic va fi infasat in panza de mir. Prosopul trebuie deasemenea sa fie confectionat din materiale naturale de calitate superioara, pentru absorbi cat mai bine cu putinta apa.

Panza de mir este necesar sa fie confectionata dintr-un material de cea mai buna calitate, pentru ca aceasta va intra in contact cu pielea bebelusului. Din fericire, expertii de la BotezdePoveste le ofera nasilor trusouri de botez care contin panze de mir confectionate din materiale de calitate superioara, care nu irita pielea bebelusilor.

Fasa este un alt element important al trusoului, pentru ca aceasta se foloseste alaturi de panza de mir, pentru infasarea proaspatului crestin.

Un trusou de botez mai contine deasemenea o batista, pe care nasii o vor folosi pentru a sterge bebelusul pe fata, in cazul i ncare este nevoie. Deasemenea, si aceasta batista va ramane o amintire pentru familie.