Tu ti-ai amaneta masina?


Se poate intampla ca intr-o anumita zi sa ai nevoie de o anumita suma de bani, iar in cazul in care nu detii suma respectiva sa te gandesti la tot felul de solutii si variante de a face rost de bani.

Cu siguranta in cazul in care ai avea nevoie de o interventie chirurgicala tu, sau cineva de la tine din familie si nu ai avea banii necesari, nu ai mai sta pe ganduri si ai incerca sa faci cat mai rapid rost de bani.

Daca suma de care ai nevoie este una mare, este destul de greu ca sa poti gasi o cunostinta pentru a reusi sa te imprumuti, astfel ca vei incerca in primul rand sa obtii un credit de la banca.

Aceasta idee in mod evident nu ar fi una rea, insa trebuie sa indeplinesti anumite conditii pentru a putea obtine creditul mult dorit. In primul rand trebuie sa ai un loc de munca stabil, iar in al doilea rand trebuie sa ai o vechime de minim  6 luni la locul de munca respectiv.

Ei bine, in cazu in care nu te incadrezi in cerintele impuse de catre banca pentru a putea beneficia de acel imprumut, poti de exemplu sa apelezi la o casa de amanet, unde sa iti amanetezi autoturismul.

Nu trebuie decat sa cauti amanet autoturisme Bucuresti si vei gasi cele mai bune solutii pentru tine.  Chiar daca exista si aceasta varianta de a obtine un imprumut, foarte multa lume evita sa apeleze la aceasta solutie din cauza faptului ca le este teama ca nu isi vor mai putea recupera autoturismul, sau datorita faptului ca au nevoie in fiecare zi de masina.

De asemenea sunt alte persoane care ar agrea ideea de a-si amaneta masina insa se gandesc la faptul ca aceasta nu ar fi pastrata in siguranta. Acest lucru este total neadevarat deoarece parcul auto al fiecarei case de amanet este monitorizat video dar si pazit de catre agenti de securitate.

Cu siguranta sunt si destui clienti care apeleaza la aceasta solutie pentru a obtine o suma frumoasa de bani in schimbul autoturismului, insa acestia fie agreaza ideea de transport in comun, fie mai detin un alt autoturism.

Ei bine, in cazul in care te-ai hotarat sa iti amanetezi masina, trebuie sa mergi la casa de amanet cu urmatoarele acte: cartea de identitate a proprietarului autoturismului, cartea de identitate a masinii, certificatul de inmatriculare al masinii, iar daca masina este cumparata pe firma atunci trebuie sa prezinti si o copie de inregistrare in registrul comertului.

In cazul in care gasesti un client pentru a vinde masina in perioada in care aceasta este amanetata, cu siguranta cei de la casa de amnet iti vor permite sa prezinti masina clientului si iti vor da voie sa o vinzi iar astfel vei putea sa iti achiti mai rapid datoria.

Este important sa stii ca perioada pe care se face un imprumut la amanet este de 30 de zile, dar aceasta se poate prelungi pe termen nedeterminat de la caz la caz.

In cazul in care nu vei putea sa platesti la timp imprumutul, cei de la amanet te vor intelege si iti vor acorda o perioada de gratie tocmai pentru ca tu sa nu iti pierzi bunul amanetat.