Tu stii ce trebuie sa faci ca sa ai dintii albi?

Tu stii ce trebuie sa faci ca sa ai dintii albi?

In cazul in care locul tau de munca presupune interactionarea in fiecare zi cu zici sau poate sute de persoane, atunci cu siguranta trebuie sa ai mare grija de zambetul tau si de dintii tai.

Cu siguranta in cazul in care aspiri la un astfel de job, trebuie sa ai dintii perfecti datorita faptului ca despre zambet se spune ca ar fi cea mai buna carte de vizita a unei persoane, iar daca dintii tai nu sunt foarte ingrijiti, atunci ar cam trebui sa iti iei gandul de la jobul respectiv pentru ca ar fi foarte greu de acceptat o persoana cu dantura neingrijita.

Chiar daca si unii barbati au facut din asta o obsesie pentru femei, albirea dintilor este o obsesie aparuta de mult timp. Cu siguranta fiecare femeie isi doreste sa aiba dintii cat mai albi pentru a putea avea un zambet stralucitor pe care sa il ofere oricui fara teama ca lumea va spune despre ca are dintii neingrijiti.

Ei bine, in acest caz se pot apela la tot felul de metode pentru albirea dintilor, de la diverse trucuri despre care se aude ca sunt miraculoase, pana la folosirea pastei de dinti care are efect de albire, sau chiar si benzi sau plasturi care de asemenea au rolul de a albi dintii.

Pentru cei care isi permit, sunt fel si fel de tratamente de albire a dintilor care au loc la cabinetele medicilor stomatologi. Aceste tratamente se realizeaza in cateva sedinte iar efectul va fi unul impresionant.

In primul rand trebuie sa stii inainte de a te gandi la un astfel de tratament daca ai dintii perfecti, pentru ca in cazul in care dintii tai sunt patati, sau cariati, atunci tratamentul nu poate incepe din cauza faptului ca rezultatele nu ar fi tocmai cele dorite. Daca dintii tai sunt patati si in ciuda acestui fapt te incapatanezi sa urmezi tratamentul, in urma acestuia dintii vor fi intr-adevar mai albi, dar albul va diferi in functie de petele de pe dinti.

Aceste tratamente in mod evident ofera rezultate garantate, iar dupa terminarea lor, chiar si la 2 ani distanta poti avea dintii la fel de albi daca ii ingrijesti, insa sunt destul de costisitoare astfel ca oamenii prefera sa aleaga alte metode mai simple pentru albirea dintilor.

De exemplu unii aleg varianta unei paste de dinti pentru albire care ofera rezultate imediate, insa din momentul in care vei renunta la pasta respectiva si albul dintilor va disparea treptat.

Alte doua astfel de metode sunt reprezentate de benzile de albit si de plasturi care au exact acelasi rol. Acestea se pot gasi la orice farmacie, sau se pot comanda de pe internet. Nici efectul acestora nu se lasa mult timp asteptat, insa din pacate la fel ca si in cazul pastei de dinti pentru albire, odata ce ai intrerupt tratamentul, si albul dintilor va disparea.

Este foarte important de stiut faptul ca femeile insarcinate nu trebuie sa apeleze la astfel de tratamente de albire a dintilor pana dupa nastere.