Tu cum iti alegi bradul de Craciun?

Tu cum iti alegi bradul de Craciun?

In Decembrie, inaintea sarbatorilor de iarna exista mai multe momente cheie, mult asteptate si iubite de toti, mai ales de catre cei mici. Fara discutii, cele mai frumoase si mai apreciate astfel de momente de micuti, este acela in care va decideti asupra bradului de Craciun.

Pentru noi adultii, este insa o intreaga lupta, intre a alege artificiali sau brazi naturali, fiind nehotarati intre decizia de a aduce in casa un miros proaspat, festiv care ne va aduce aminte de copilarie si a aduce un brad perfect in case, usor de intretinut si cu un aspect parca desprins din basme.

Acum multi ani, totul era mai usor, peste tot in piete si in magazine brazii de Craciun erau strict naturali, asa ca fiecare isi cumpara un brad natural pe care il impodobea acasa inainte cu una sau doua zile de Craciun, incercand sa il pastreze cat mai mult verde si cu aspect si mirosul proaspat.

In ziua de astazi, trecerea timpului si evolutia tehnologiei si-au lasat amprenta asupra comercializarii de brazi naturali de Craciun, din ce in ce mai multe persoane nu isi mai doresc un brad natural din motive precum cele ca este prea scump sau pentru ca se scutura ori nu are un aspect perfect si uniform, asa ca isi indreapta atentia spre un brad artificial, insa nici aceasta alegere nu este cu mult mai usoara, existand acum nenumarate tipuri si forme de brazi artificiali de Craciun, din care oamenii isi pot alege bradutul perfect.

Bineinteles, alegerea unui brad natural este una mult mai usoara din multe puncte de vedere. De exemplu, se stie in mod clar ca, daca se doreste o varianta mai ieftina se va merge pe cumparatul unui molid, iar daca se dispune de sume mai mari de bani, exista variante care nu se scutura decat la foarte mult timp de la taiere. Oricum ar fi, bradutul ales va sta doar in acest an in case, avand sansa ca, la anul, sa faceti o alegere si mai buna.

In ceea ce priveste cumparatul unui brad artificial, decizia este mult mai grea, avand o gama foarte larga din care se poate alege, mai ales daca stam sa ne gandim la faptul ca un brad artificial poate sa fie folosit si in urmatorii ani, pe cand bradul natural se va arunca dupa sarbatori, pare si mai greu sa facem alegerea corecta, care sa ne multumeasca mai multi ani la rand.

De exemplu, alegerea unui bradut artificial simplu, sau unul ,, Pre-lit” , cu instalatii luminoase montate deja, este una din cele mai noi ,, dispute” pe care o intampina cei ce isi doresc un brad artificial.

In timp ce brazii de Craciun verzi si nedecorati, sunt excelenti pentru oamenii care prefera stilul clasic si vor sa se bucure de momentul decorarii bradului impreuna cu cei dragi, cei artificiali, deja iluminati sub diverse forme, nu mai au nevoie de instalatii cu jocuri luminoase, luminile colorate ale fibrei optice inlocuindu-le pe acestea cu succes, fapt ce reduce numarul de prize necesare in jurul bradului.

Orice model de bradut artificial ati alege, cu siguranta, acestia sunt mult mai practici si va scutesc o buna parte din stresul si agitatia din jurul sarbatorilor de iarna. Ambele variante mentionate mai sus fiind sunt impartite la randul lor in alte subcategorii de modele de braduti, asadar nu va putem ura decat spor la analizat oferte si la ales ceea ce se potriveste cel mai bine cu dorintele si nevoile voastre!