Tu cand apelezi la un service gsm?

Fiecare dintre noi isi doreste sa aiba un telefon mobil inteligent cat mai performant, insa din pacate nu toata lumea isi permite acest moft.

Ei bine, si cand vorbim despre cele mai performante telefoane mobile inteligente, cu siguranta prima data ne vine in minte un model de telefon Samsung sau un iPhone, insa sunt si alti producatori care scot pe piata telefoane extraordinar de bune.

Chiar daca nu sunt la fel de apreciate precum telefoanele de la Samsung sau Apple, si telefoanele celor de la Nokia, Sony, HTC sau LG sunt performante.

Daca stam sa ne gandim, sunt telefoane scoase pe piata de producatorii mai sus mentionati care au cel putin aceleasi caracteristici tehnice precum telefoanele gigantilor de la Samsung sau Apple, insa din pacate nu se bucura de o asa mare popularitate.

De exemplu, doar daca stam sa ne gandim ca telefoanele Sony au cea mai tare camera foto dintre toate telefoanele de pe piata, ar trebui sa luam mai in serios ideea de a cumpara un astfel de telefon.

Cu siguranta telefoanele HTC si cele LG sunt foarte performante si te poti bucura de cele mai placute experiente in momentul in care detii un astfel de dispozitiv.

Ei bine, telefoanele Nokia le-am lasat la sfarsit pentru ca nici nu mai prea are rost vreo prezentare pentru ele. Nokia a fost, este si va ramane pentru totdeauna un brand pe piata telefoanelor mobile.

Cu siguranta fiecare isi aminteste ca la inceputulanilor 2000 cu totii eram inebuniti sa detinem un telefon mobil Nokia. Cu siguranta si acum ne amintim de clasicul telefon Nokia 3310 care a fost cel mai de succes model Nokia fabricat vreodata.

Chiar daca in prezent nu mai are succesul de acum cativa ani buni, dupa cum am mai spus Nokia a ramas si va ramane un brand pe piata telefoanelor mobile.

Ei bine, indiferent ca vorbim despre aceste telefoane, sau despre dispozitivele producatorilor mai sus mentionati, stim cu totii ca acestea desi sunt cu mult mai performante decat telefoanele care erau pe piata acum multi ani, sunt si mult mai sensibile, iar din acest motiv trebuie avuta mai mare grija de ele.

In momentul in care telefonul nu iti mai functioneaza la capacitate maxima, nu trebuie sa astepti pana cand se defecteaza, ci mai degraba trebuie sa il duci la un service gsm. De exemplu daca detii un telefon Nokia, trebuie sa cauti un service gsm unde se efectueaza reparatii Nokia.

Cu siguranta daca iti vei proteja telefonul inca din prima zi de cand l-ai cumparat, sunt sanse foarte mari ca acesta sa nu se defecteze, sau cel putin nu va suferi socuri mecanice.

Cea mai inteligenta idee in momentul in care iti cumperi un telefon este aceea de a-l echipa cu un geam de protectie a ecranului si cu o husa protectoare.

Nici nu cred ca mai are rost sa spun faptul ca daca telefonul iti este prevazut cu aceste doua accesorii de protectie, acesta  in cazul unui impact are sanse foarte mari sa nu se mai aleaga cu ecranul spart.