Totul despre invitatiile de nunta

Totul despre invitatiile de nunta

Atunci cand ai un eveniment, inaintea detaliilor legate de bani, loc sau decoratiuni, te gandesti in primul rand la invitati. Te gandesti la oamenii pe care i-ai vrea alaturi in momentul tau de bucurie.

Fiecare persoana trebuie sa stie ca este invitata la eveniment, si pentru asta vei apela la invitatii. Pe langa invitatii trebuie sa te gandesti si la alte detalii, cum ar fi marturiile. Exista o varietate impresionanta de modele de marturii, care pot fi sub forma de buchete de flori, sub forma de bomboane, sau de sticle, etc.

Orice preferinta ai avea, pe internet vei gasi ceea ce cauti. Daca vei alege ca marturiile car vor fi oferite sa fie sub forma de sticla (care bineinteles va avea un continut) poti da un search de genul: “Invitatiedenunta.ro sticle si marturii”.

Cat despre invitatii, acestea ar trebui sa tina cont de niste reguli. In functie de cat de fastuos va fi evenimentul, invitatia, ca si design, trebuie sa tina pasul. Oferta este foarte variata, pot fi gasite forate multe modele la diferite preturi.

Pot fi gasite modele simple, clasice si mai ieftine pentru cineva care va alege un eveniment normal care sa marcheze un moment al vietii, dar pot fi gasite si invitatii mai scumpe si in diferite forme si modele, pentru nunti mai fastuoase.
Important, atunci cand vine vorba de design, este tipul hartiei folosite si culorile folosite.

Pretul invitatiilor variaza in functie de cat de sofisticate sunt, pot fi gasite invitatii la preturi de sub 1 leu dar si peste. Le vei gasi atat cu imprimeuri clasice, simple dar si cu un design mai deosebit. In functie de invitati, decoratiuni, fast, vei alege invitatia potrivita, oferta este una foarte bugata.

Foarte important este ceea ce contin aceste invitatii. Ele trebuie sa contina in primul rand numele celor care fac invitatia, data evenimentului, ora si locul acestuia. De asemenea, daca mai sunt alte precizari de facut, trebuiesc adaugate.

Aici este loc si de imaginatie. Textul poate fi personalizat, pot fi alese diferite fonturi si moduri de asezare a textului in functie de mesajul care se doreste transmis, daca nunta are o tematica anume. Invitatiile pot fi trimise atat cu cateva luni inainte dar si cu doua saptamani, in functie de amploarea eveniemtului. Nu trebuie sa mai spunem ca invitatia va avea nevoie si de confirmare din partea invitatului.

Invitatiile, de cele mai multe ori sunt comandate unei firme care se ocupa special de aceste lucruri, dar ele pot fi facute si de mana, handmade. Cele de mana, daca cel care le realizeaza este o persoana talentata si are experienta, pot fi mai apreciate, deoarece au un grad mai mare de personalizare.

Ca si lucruri care trebuiesc evitate, desi nu le putem numi neaparat greseli, ar fi: nu este bine sa se eticheteze plicurile cu numele si adrsesele invitatiilor, este frumos ca aceste lucruri sa fie scrise de mana. Iar daca am pomenit de scris, este bine ca invitatia sa nu contina o “lista de casatorie”.

De asemenea, daca vorbim de un eveniment mic, restrans, nu are nici un rost ca invitatiile sa fie trimise cu o luna inainte.