Tot ce trebuie sa stii despre rubber base

Tot ce trebuie sa stii despre rubber base

Unghii fragile, care se rup usor, care cresc cu greu, care se despica… Bucura-te! Sfera frumuseții primeste o noutate foarte recenta in sectorul manichiurii: rubber base. Rubber base este o baza de reconstrucție care intareste unghiile, pastrandu-le in acelasi timp sanatatea si flexibilitatea.

Combinat cu un lac de gel, un semipermanent sau – chiar mai bine – nail art: rubber base este manichiura ideala pentru a avea unghii lungi, puternice si sublime pentru aproape o luna.

Ce este rubber base?

Rubber Base este o baza de lac formulata din cauciuc. Folosit ca baza si ca lac de finisare – rubber base clear, unghii, Macks Professional, 12 ml are avantajul de a fi extrem de flexibil si de a urmari miscarea placii naturale a unghiei in timp ce absoarbe eventualele socuri si previne ruperea sau craparea acesteia. Acest gel, gros de cațiva milimetri, va umple golurile din unghie si va oferi o baza perfecta pe care sa-ți construiesti manichiura preferata. Unghiile sunt ultra dure si rezista la orice.

Pentru cine este rubber base?

Rubber base este manichiura ideala pentru toate femeile care doresc sa-si intareasca unghiile, sa le creasca, sa le aiba mai lungi si mai puternice, sa aiba grija de eventualele rupturi sau chiar sa nu le roada. Unghiile subtiri, casante si in general deteriorate sunt cele care vor observa cel mai mult o transformare dramatica. Unghiile devin sublime!

Care sunt avantajele unghiilor?

Ei bine din punct de vedere vizual, rubber base va transforma unghiile roase, subtiri, neregulate si fragile in maini adevarate de printesa. Datorita protecției puternice, dar flexibile a gelului, baza naturala a unghiei poate continua sa creasca in timp ce este protejata. Dupa 1 luna, este posibil sa se procedeze la o umplutura sau sa se elimine baza: unghiile de dedesubt vor fi ramas sanatoase si puternice.

Este un gel roz pal care ajuta si la camuflarea petelor si imperfectiunilor unghiei. Acestea fiind spuse, este rar folosit singur, deoarece este o baza perfecta pentru un lac semipermanent, gel sau chiar mai bine pentru nail art.

Cursul unei sesiuni de rubber base

Esteticiana incepe prin a pregati unghiile impingand inapoi cuticulele si pielea moarta. Unghiile sunt apoi pilite in forma dorita si lustruite usor pe suprafața lor pentru ca gelul sa adere bine.

Primul strat de rubber base este apoi aplicat si apoi lasat sa stea sub o lampa UV. In funcție de natura unghiei, acest proces poate fi repetat de mai multe ori. Poți trece apoi la lac si unghii la alegere. Gata: unghii irezistibile si indestructibile din mers timp de o luna.

Este posibil sa aplici un lac de gel persistent fara o baza de incredere?

Lacurile rezistente utilizate in mod tradițional in saloane sunt trifazate, ceea ce inseamna ca utilizarea lor este posibila numai in combinație cu agenți de intarire suplimentari. De obicei o baza puternica, un varf bun, pigmentul in sine acționeaza ca atare.

Fara o baza selectata corespunzator, stratul de gel are o durata de viața scurta. Prin urmare, nu se recomanda aplicarea unui singur lac pentru gel stabil.