Snick Ambalaje – farfurii biodegradabile si multe altele, pentru o afacere eco friendly

Pentru cei ce detin o afacere in industria Horeca, amenzile sunt destul de usturatoare la capitolul ambalajelor. Daca nu se incadreaza in prevederile legale legate de ambalajele din plastic, se pot trezi cu surprize costisitoare. Majoritatea afacerilor au trecut la farfurii biodegradabile si alte tipuri de ambalaje pentru delivery si to go.

Nu numai ca lumea incepe sa constientizeze efectele plasticului asupra mediului inconjurator, insa clientii restaurantelor si localurilor pun un mare accent pe acest aspect. Mai jos descoperi de ce e important sa ai un business eco friendly si de ce Snick Ambalaje poate fi partenerul tau de drum lung.

Farfurii biodegradabile si multe altele

Snick Ambalaje nu duce lipsa de varietate la acest capitol. Chiar si cei ce au o afacere de tip street food pot gasi aici ambalajele potrivite. Utilizarea ambalajelor biodegradabile nu numai ca iti va crea o reputatie buna si un portofoliu de clienti fideli si noi, dar iti vor aduce si economii financiare. Ambalajele biodegradabile sunt rezistente, au o calitate superioara si se produc mai usor decat cele din plastic, ceea ce inseamna ca au si un pret mai scazut.

La Snick Ambalaje vei regasi farfurii biodegradabile, pungi, sacose, barcute, caserole, pahare, paie, sosiere practic tot ce iti poti dori pentru orice tip de afacere din acest domeniu. Preturile sunt avantajoase si scad cu cat cantitatile cumparate sunt mai mari. Catalogul celor de la Snick Ambalaje este destul de variat, asa ca daca nu stii precis ce se va potrivi afacerii pe care o detii poti alege cate o mostra din fiecare produs ce ti-a captat atentia, complet gratuit.

Le comanzi si ajung la tine in maxim 48 de ore. Apoi, dupa ce te-ai decis ce produse vrei sa achizitionezi in cantitati mari, revii cu o comanda. Comenzile mai mari de 500 lei beneficiaza de transport gratuit. Daca in fiecare luna achizitionezi produse de minim 2500 lei primesti discount de 10%.

Alte motive pentru care sa alegi ambalajele biodegradabile:

  • clienti mai multumiti: acestia vor aprecia ca incerci sa protejezi natura si, in plus, le usurezi si lor reciclarea cand comanda de la tine;
  • diversitate mare de produse;
  • emisii de carbon reduse si eliminare usoara a deseurilor;
  • versatilitate si flexibilitate, intrucat pot fi reutilizate;
  • mai sigure pentru utilizatori, fiindca sunt produse din materiale naturale;
  • nu raman stocate in depozite pentru deseuri pentru lungi perioade de timp.