Situatii neplacute pentru utilizatorii de iPhone 6s

Situatii neplacute pentru utilizatorii de iPhone 6s

Chiar daca a trecut ceva timp de cand au fost lansate, iar de atunci Apple a lansat alte modele mai performante si mai noi, dispozitivele iPhone 6s continua sa fie la mare cautare si acum la inceput de 2019.

Multi utilizatori merg pe ideea ca mai bine isi aleg un smartphone mai vechi de la un brand de top care face parte din gama de varf, decat unul din aceiasi gama, mult mai nou insa de la un producator no name.

Cei care au optat pentru un model iPhone 6s, s-au confruntat insa cu anumite situatii neplacute, iar una dintre acestea a fost durata de viata scazuta pe care o poate avea un acumulator iPhone 6s.

Au fost deasemenea cateva rapoarte despre telefoanele iPhone 6 si 6 Plus devenind lenese, mai ales dupa ce au primit o actualizare a sistemului de operare. Daca descoperiti ca exista intarzieri la apasarea pe touchscreen sau ca aplicatiile au nevoie de cateva secunde mai mult pentru a se deschide decat in trecut, atunci exista cateva lucruri pe care le puteti incerca.

Incepeti prin a reporni iPhone-ul. Apasati simultan butoanele Sleep / Wake si Home, pana cand vedeti sigla Apple. Daca aceasta nu va ajuta, incercati sa efectuati o resetare din fabrica si sa restaurati dispozitivul dintr-o copie de rezerva.

O alta posibila problema pentru aceste terminale este aceea ca GPS-ul nu functioneaza. Destul de putini oameni s-au confruntat cu o problema cu functia GPS din iPhone 6. Poate ca folosesc Harti Apple, Google Maps sau orice alta aplicatie care utilizeaza GPS-ul, dar constata ca este inexacta sau foarte lenta pentru actualizare. Acestea fiind spuse, este posibil sa functioneze bine atunci cand sunt conectate la Wi-Fi. Iata ce solutii puteti incerca in acest caz:

  • Verificati Setari> Confidentialitate> Servicii de locatie si asigurati-va ca Serviciile de localizare sunt activate in partea de sus. Apoi, verificati restul setarilor si asigurati-va ca nimic important nu a fost oprit.
  • Daca aveti un caz pe iPhone, scoateti-l si testati din nou GPS-ul.
  • Poate doriti sa incercati sa resetati setarile de retea prin Setari> Generale> Resetare> Resetare setari retea. Retineti totusi ca va trebui sa reintroduceti cateva parole si sa configurati din nou conexiunile de retea dupa aceasta.

Exista o sansa ca hardware-ul dvs. sa nu functioneze, caz in care inlocuirea antenei sau a cablului care le conecteaza la placa logica va rezolva problema. Acest lucru a functionat pentru unii oameni, dar nu pentru toata lumea.

Alti utilizatori au constatat faptul ca ecranul iPhone 6s se blocheaza si nu raspunde la utilizarea aplicatiilor. Problema a fost raportata de mai multe ori pe forumurile Apple. Aceasta problema are urmatoarele solutii:

  • Utilizati butonul de blocare pentru a opri si a reporni ecranul.
  • Tineti apasat butoanele Sleep / Wake si Home pana cand apare sigla Apple care pare sa reseta iPhone-ul.
  • Resetati din fabrica si restaurati dispozitivul ca pe un telefon nou sau restaurati-l dintr-o copie de rezerva.

Daca niciuna dintre solutiile mentionate anterior nu rezolva problema, luati legatura cu Apple sau cu un magazin Apple. Problema poate fi cu hardware-ul, nu cu software-ul.