Sisteme de navigatie complete pentru autoturismul tau

Una dintre cele mai bune noi tehnologii este cu siguranta navigatia auto! Un ecran relativ mare care iti permite sa vizualizezi drumul pe care te afli, iti ofera indicatii si multe alte functii reprezinta o modalitate excelenta de confort a soferului. Acestea sunt potrivite pentru multe tipuri de autoturisme si nu este necesar ca in trecut sa fi avut o navigatie instalata. Alege sisteme de navigatie complete pentru autoturismul tau!

Daca pana acum nu ai luat in considerare ca masina ta poate avea o navigatie instalata, intra pe site-ul navigatiiandroid.ro si vei fi surprins sa vezi ca modelul tau de masina se afla printre produse! Gama larga de navigatii auto si accesorii pentru acestea face posibil montajul pe o multime de autoturisme. Poti descoperi in oferta sisteme la un pret extrem de accesibil, navigatie pentru VW, navigatie BMW, navigatie pentru Opel Astra H si multe alte marci si modele.

Facilitatea cu care poate fi instalat un sistem de navigatie il face foarte accesibil pentru toti soferii. Aceasta vine la pachet cu toate cablurile pentru instalare, iar instalatia electrica nu are nevoie de modificari. Navigatia se potriveste perfect in habitaclu si poate fi utilizata imediat dupa ce este instalata.

Navigatiile Android dispun de o multime de functii ce pot fi utilizate la fel ca pe telefon. Ai posibilitatea de a prelua si initia apeluri, de a viziona videoclipuri, filme si seriale, de a interactiona pe retelele sociale sau de a asculta muzica. Toate aplicatiile ce sunt acum pe telefonul tau, pot fi oricand si pe ecranul navigatiei.

Sistemul de operare al navigatiei nu este un impediment pentru soferii a caror smartphone-uri nu folosesc Android. Prin functia Bluetooth, acestea se conecteaza la orice telefon, avand aceleasi functii disponibile. Un alt avantaj este faptul ca nu trebuie sa inveti limba engleza, navigatia fiind optimizata si in limba romana.

Pentru orice sofer, navigatia este un aliat de nadejde! Aplicatiile GPS sunt de foarte mare ajutor in drumurile lungi. Fie ca vorbim despre vacante, despre o iesire cu familia sau despre drumuri pentru locul de munca, un GPS este ideal! Acesta actualizeaza rutele in timp real si afiseaza pe ecranul navigatiei timpul de asteptare in trafic. Vei fi informat cu privire la formarea cozilor, aglomeratiei, lucrarilor la carosabil sau accidentelor rutiere.

Bucura-te de o multime de functii perfecte pentru timpul tau liber! Intr-o parcare poti oferi copiilor sansa de a viziona desenele preferate sau chiar tu poti viziona serialul favorit. Aplicatiile pe care le ai pe telefonul mobil sunt accesibile si pe navigatie. Navigatia include si internet prin Wi-Fi, fiind mai usor sa descarci aplicatiile de care ai nevoie.

Montajul navigatiei nu va aduce modificari bateriei. Desi foarte multi soferi tind sa creada ca bateria se va descarca mai repede, acest lucru nu este posibil. Navigatia preia comenzile de pe volan, iar odata luat contactul, navigatia nu mai functioneaza. In acest fel, bateria are o viata mai lunga. Alege sisteme de navigatie complete pentru autoturismul tau de la navigatiiandroid.ro!