Sfaturi pentru husele iPhone

Este evident ca atunci cand ne gandim la huse iPhone ne gandim in general la metode de protectie a telefonului de diverse probleme ce pot sa apara si care il pot afecta iremediabil.

Da, stim ca este iarna si ca a veni frigul, viscolul si zapada si ca este momentul sa va amintim ca cele mai multe dintre telefoane nu sunt imune la personalitatea pe care acest sezon o au. Principalele motive pentru care un telefon nu mai merge la o temperatura scazuta au legatura cu bateria si cu afisajul.

Ecranele sunt cele care nu mai functioneaza primele pentru ca vascozitatea cristalelor creste si telefonul afiseaza cu intarziere. De asemenea acumulatorii pot sa se descarce la frig. Rezistentele interne cresc si voltajul pe care il ofera scade. Telefoanele interpreteaza asta ca si baterie decarcata si se opresc.

Primul truc pentru a va salva telefonul de sezonulrece este sa evitati sa il expuneti in mor prelungit la frig. Telefoanele sunt aparate electronice care pot reactiona la temperatri extreme si la umezeala si catre trebuie sa fie protejat in ideea de a obtine o functionare normala si lipsita de probleme. Ati intuit corect, urmeaza sa va spunem mai multe trucuri care va pot fi de folos in momentul in care vreti sa va salvati telefoanele de la inghet. Eitati si contactul prelungit cu frigul.

Poate sa para ciudat insa este previzibil sfatul acesta. Trebuie sa fiti foarte constienti de aspectulasta. Evident ca toti luam telefoanele cu noi cand iesim din casa. Cu toate acestea este foarte bine sa stiti mi multe trucuri care va pot ajuta sa prelungiti viata din baterie si chiar si viata telefonului.

Utilizati huse de protectie pentru telefoane. Se recomanda exact husele care pot proteja telefoanele total si imbraca pe telefonul pe toate laturile. Husa este de ajutor si contra friguli deoarece functioneaza si ca o bariera dar si ca un strat suplimentar contra frigului.

Desigur husele sunt extrem de utile si atunci cand scapati telefoanele din greseala sau le atingeti cu diverse obiecte care pot sa zgarie telefoanele. Nu exageram cu huse imblatine sau cu masuri extreme dar e bine sa nu lasati de izbeliste toate aceste temperaturi.

Evitati sa supuneti telefonul unor diferente foarte bruste de temperatura. In primul rand toate diferentele de temperatura apar la condens si la exteriorul telefonului dar si la interior. Condesul existenti in interior are potentialul de a deteriora in timp toate elementele de metal existente pe placa de baza si mai multi alti conectori.

Nu ne putem gandi la multe situatii cand telefonul poate sa treaca subit de la frig la cald insa este bine sa tineti minte si asta. Niciodata nu sunetm suficient de prevazatori atunci cand vine vorba despre siguranta propriilor telefoane.

Tineti telefoanele in buzunarele interioare ale hainei. Gerul are rolul de a destabiliza bateria si ecranul de tip LCD. Fie ca e un telefon normal sau un telefon inteligent nu il tineti in geanta ori in buzunarele exterioare ale hainei. In acest fel telefonul va fi expus direct la frig si il puteti pune intr-un buzunar din interiorul gecii.