Sfaturi pentru a scoate cat mai multe de la un dj

In functie de locul din care veniti, lucrurile pe care le luati in considerare atunci cand alegeti muzica pentru nunta dumneavoastra difera dramatic.

Anumite persoane nu ar angaja nici in ruptul capului un dj de nunta deoarece au idei preconcepute cum ca un dj este o persoana galagioasa care agita invitatii si aproape ca ii obliga sa danseze. Exista insa si o mare parte care prefera un dj de nunta deoarece acesta poate anima fericitul eveniment cum nimeni altcineva nu este in stare.

In primul rand, atunci cand luati pentru prima oara contactul cu un dj de nunta, aratati-i ca dumneavoastra sunteti clientul si ca dumneavoastra sunteti la comanda.

Dati-i de inteles ca nu va place o persoana vorbareata si ca nu sunteti dispus sa acceptati judecati independente. Daca nu doriti sa auziti nici o melodie care nu este in lista dumneavoastra personala, spuneti-i acest lucru.

Stabiliti reguli de la inceput si nu va fie tema sa fiti putin agresiv si sa faceti acest lucru in scris pentru a face oficiale intentiile dumneavoastra. Foarte multi dj de nunta prefera ca dumneavoastra sa fiti directi si sa vorbiti fara ocolisuri numai ca trebuie sa incercati sa nu fiti grosolani in exprimare.

Apoi, trebuie sa va decideti daca il veti lasa pe un dj de nunta sau dj de botez sa dea dedicatii si asigurati-va ca acesta a inteles acest lucru. Daca preferati ca acesta sa nu dea dedicatii, atunci ii puteti cere sa le spuna oamenilor ca nu are muzica ceruta pana la un anumit punct. In cazul in care cineva devine agresiv, atunci acesta va trebui sa ii explice ca mirele si miresa au cerut specific acest lucru.

Fiti foarte specifici in legatura cu lista de melodii care nu trebuie ascultate sau puse. Acelea sunt cantece pe care nu trebuie sa le ascultati la nunta dumneavoastra.

Nu veti sti niciodata ce melodii pot sa ceara prietenii dumneavoastra si de aceea trebuie sa va asigurati ca un dj de nunta cunoaste in detaliu parerea dumneavoastra in legatura cu anumite melodii.

Apoi, trebuie sa faceti o lista de melodii impreuna cu un dj de nunta. Fiecare are un sistem diferit de stocare al melodiilor si de creare a unei liste de melodii. De aceea, trebuie sa va asigurati ca aveti toate melodiile in momentul casatoriei.

Cel mai bine este sa aveti lista cu 30 de zile inainte de data casatoriei. In cazul in care nu apelati la o firma de planificare a nuntii, faceti-va temele si incercati sa aflati ce au de zis celelalte cupluri despre dj de nunta, daca au fost multumiti de serviciile unei anumite persoane sau daca nu s-a ridicat la cerintele celor care l-au angajat.