Setari WordPress de baza

Setari Wordpress de baza

Cand lansati site-ul dvs. WordPress, numele de utilizator pe care il utilizati pentru a va conecta la site-ul dvs. va fi cel care se afiseaza langa postarile si comentariile dvs. de pe blog.

Pentru a schimba acest lucru la numele dvs. real sau chiar la o porecla, accesati Utilizatori> Profilul dvs. si derulati in jos la sectiunea numita Nume. Completati sectiunile Prenume, Nume si Pseudonim.

Apoi, accesati meniul drop-down denumit Public Display as public si alegeti numele pe care doriti sa-l afisati pe site-ul dvs. Web.

Schimbati-va e-mailul WordPress

Cand ati instalat WordPress, ati folosit probabil propriul e-mail personal. Aceasta inseamna ca e-mailul dvs. WordPress care primeste notificari atunci cand cineva lasa un comentariu, completeaza formularul dvs. de contact sau face orice altceva de pe site-ul dvs. pe care primiti alerte prin e-mail, este, de asemenea, e-mailul personal.

Daca doriti sa trimiteti toate notificarile site-urilor la un e-mail de afaceri sau pe cineva din echipa dvs. responsabila cu monitorizarea notificarilor, incepeti sa accesati Setari> Generale.

Gasiti sectiunea numita Adresa de e-mail si introduceti e-mailul la care doriti sa primiti notificarile.

Nu uitati sa utilizati un e-mail activ deoarece WordPress va trimite un e-mail de confirmare catre acesta. Apeland la o firma de web design profesional scapati de toate aceste probleme implicit.

Inlocuiti Logo-ul WordPress

Fiecare pagina de conectare WordPress vine cu logo-ul implicit WordPress.

Daca doriti sa apara mai profesionist, marcati-va afacerea si chiar personalizati fundalul paginii de conectare utilizati un plugin WordPress pentru a schimba aspectul paginii de login implicite.

Pentru ajutor in acest sens, verificati unul dintre aceste pluginuri WordPress:

Inlocuiti logo-ul wp-admin

Modificarea paginii de conectare WordPress implicita este, de asemenea, utila daca construiti site-uri web ale clientilor care utilizeaza WordPress ca sistem de gestionare a continutului. Puteti marca pagina de autentificare pe care o acceseaza pentru a vedea progresul pe site-ul lor web cu sigla companiei, numele si schemele de culoare.

Schimbati pagina de pornire

Implicit, WordPress afiseaza blogurile site-ului dvs. pe pagina principala. Cu toate acestea, daca rulati un site de afaceri de mici dimensiuni, nu aveti prea mult continut de blog pentru a fi afisat sau doriti sa ii indrumati pe utilizatori in magazinul dvs. de comert electronic, este posibil sa doriti sa utilizati o pagina statica ca pagina de pornire.

Pentru a face acest lucru, accesati Setari> Citire si selectati optiunea A statica pagina aflata sub afisarea Paginii dvs. de pornire.

Folosirea unei pagini statice va permite sa creati machete personalizate pe care oamenii le pot vizualiza odata ce au ateriza pe site-ul dvs., ceea ce poate fi benefic chiar si pentru bloguri.

Si acolo aveti mult de munca! Treisprezece dintre cele mai comune setari implicite pentru WordPress pe care doriti sa le schimbati dupa instalarea WordPress pe o gazda populara web, cum ar fi HostGator.

Indiferent daca sunteti un blogger, un proprietar al unei companii sau un proprietar de magazin online, optimizarea instalarii WordPress de la inceput va ajuta site-ul dvs. sa ruleze fara probleme pentru vizitatorii site-ului. La urma urmei, oamenii vin la site-ul dvs. in cautarea a ceva valoros, indiferent daca este vorba de continut, produse sau servicii, si nu vor sa fie stresati cu pagini de incarcare lenta, continut inactiv sau WordPress implicit.