Schimbarea instalatiilor de Craciun

Schimbarea instalatiilor de Craciun

Schimbarea instalatiilor de Craciun, in mod profesionist poate fi facuta de oricine, cu putin exercitiu si rabdare. Cu instrumentele potrivite si pasii corespunzatori, orice novice poate sa asambleze si sa monteze instalatii de Craciun minunate, la exteriorul sau la interiorul casei. Foloseste sfaturile urmatoare cu incredere, pentru a-ti instala luminitele de Craciun!

Nu mai este nevoie sa va spunem ca pentru a instala luminitele, trebuie intai sa le aveti! Dar daca nu, sau daca ai de gand sa creezi un stil cu totul nou anul acesta de Craciun, mergi si cumpara-le! Exista pe piata o multitudine de ornamente si instalatii de lumini pentru Craciun, prezente intr-o larga varientate: simple sau cu tehnologie LED, cu timer, cu muzica, etc.

Timere si controllere

Seteaza-ti luminitele sa se aprinda si sa se stinga dupa bunul plac! Chiar si daca nu esti acasa dupa amiaza, vei fi multumit sa stii ca toti cei care iti vor calca pragul in lipsa ta, se vor bucura de spiritul sarbatorilor emanat de instalatiile tale minunate! Asigura-te asadar ca instalatiile sunt prevazute cu timere si controllere sau daca nu au, incearca sa cumperi cateva.

Clipsurile de prindere.

Clipsurile de prindere pentru instalatiile de lumini fac instalarea acestora mult mai usoara in locuri in care de obicei iti va fi destul de greu sa le instalezi : la colturi, la ferestre, draperii, la geamuri, etc. De asemenea, folosind aceste clipsuri, instalatiile montate de dumneavoastra vor arata ca si cum au fost montate de un profesionist.

Pasul 2 : Profesionistii intotdeauna masoara

Instalatorii profesionisti masoara intotdeauna toate suprafetele. Nu exista alta cale pentru a determina cu acuratete ce fel de instalatie vi se potriveste, de cate lumini este nevoie si ce lungimi ar trebui sa aiba instalatiile respective. Incepe cu masuratorile de la baza locuintei, trecand usor spre colturi. Masoara usile si cadrele, ferestrele sau orice alt spatiu ce va fi decorat cu instalatii de Craciun. Daca ai de gand sa le instalezi mai sus, foloseste o scara si masoara si acea zona.

Pentru exterior:evalueaza suprafetele

Incepe prin analiza acoperisului, a jgheaburilor si colturilor acestuia, in cazul in care vrei sa-l decorezi. Instalatiile de lumini pot fi agatate in toate aceste zone si exista clipsuri speciale pentru exterior, ce te vor ajuta in acest scop.

Localizeaza totodata cele mai apropiate surse de curent si cumpara prelungitoare destul de lungi, daca este cazul, pentru a putea instala luminile. Cele mai multe case noi sunt echipate cu prize la exterior, dar cele mai vechi poate ca nu, asa ca va fi nevoie cu siguranta sa folositi prelungitoare in acest caz. Masoara cati metri de prelungitor iti sunt necesari de la priza pana la locul instalarii. Acest pas este foarte important. Acesta este de fapt pasul de unde porneste designul.

Cand vei incepe sa montezi luminitele, te vei lovi de cateva obstacole, pe care le poti depasi cu usurinta daca tii cont de sfaturile noastre de pana acum. Daca planuiesti dinainte, fara graba, daca esti ordonat si iti montezi toate instalatiile respectand pasii de mai sus, iti va fi mult mai usor si vei termina mai repede.