Salus it500 pentru economii suplimentare la încălzire

Salus it500 pentru economii suplimentare la încălzire

Tehnologia nu stă pe loc și în era tehnologiilor IT în fiecare zi apar din ce în ce mai multe gadgeturi diverse, care îți pot face viața mai ușoară. Un astfel de dispozitiv este Salus iT500. Salus iT500 este un dispozitiv inovator de înaltă tehnologie, care îți permite să controlezi clima din casa ta de oriunde din lume, utilizând smartphone-ul, tableta sau laptopul.

Poți deschide centrala cu ajutorul internetului, chiar dacă ești departe de casă. Pentru a regla parametrii termostatului, prin intermediul Wi-Fi, este necesar doar să ai o conexiune la internet.

Imaginează-ți cât de ușor este să pornești încălzirea, înainte de a ajunge acasă. Nu trebuie decât să utilizezi telefonul, să pornești centrala și să setezi temperatura necesară. Atunci când vei ajunge acasă, aceasta va fi încălzită la parametrii necesari.

Termostatul Salus iT500

 

Prin intermediul canalului radio, cele două canale ale Salus iT500 controlează centrala termică și boilerul sau un alt dispozitiv. Termostatul Salus iT500 cu WiFi are o sursă de alimentare independentă.

Un avantaj important al dispozitivului este prezența unui ecran tactil suficient de mare, care asigură confortul citirii parametrilor. Utilizatorul poate programa termostatul în funcție de dorințele personale.

Salus iT500 – Caracteristici

 

Salus iT500 are capacitatea de a controla sistemul de încălzire și alimentare cu apă prin internet, utilizând un smartphone, tableta sau PC-ul. Dispozitivul dispune de un ecran clar cu meniuri grafice și iluminare de fundal. Frecvența de lucru de 868 MHz garantează un semnal foarte stabil și fiabil.

Are capacitatea de a programa până la 6 niveluri de temperatură pe zi. De asemenea, dispune de 3 opțiuni de configurare și anume, încălzire, încălzire în două zone și control solar + control ACM. Salus iT500 are integrate modurile Vacanță și Economie de energie. Marele avantaj, este că Salus iT500 are aplicație gratuită, iT500 Plus.

Principala diferență între Salus iT500 și sistemele de control pentru încălzire similare, este controlul de la distanță intuitiv și convenabil al sistemului de încălzire, fără a trimite diferite mesaje SMS și soluții de interfață greu de înțeles pentru utilizatorul obișnuit.

Doar descarcă aplicația pe telefon sau computer și controlează centrala termică prin internet. Pentru a face acest lucru, trebuie doar să ai o rețea Wi-Fi în casă, cu ajutorul căreia să controlezi sistemul de încălzire al casei.

Termostatul Salus iT500 poate controla funcționarea centralei termice, reglând temperatura nu numai într-o singură cameră (de exemplu, etajul 1 al unei case), ci și temperatura din al doilea circuit de încălzire (de exemplu, etajul 2), precum și temperatura apei calde. Elementele principale sunt modernul termostat iT500 cu un panou tactil de înaltă tehnologie, care se va încadra armonios în orice interior și receptorul wireless iT500RX, care transmite comenzi prin internet, de la termostat către centrala termică.

În cazul conectării celui de-al doilea canal pentru controlul apei calde menajere, acesta funcționează ca programator săptămânal (temporizator), ceea ce îți permite să economisești suplimentar, doar atunci când ai nevoie de apă caldă. Programul descărcat și instalat pe telefon (sau computer) de pe serverul Salus, va fi ușor de înțeles de către orice utilizator.

Toate soluțiile software sunt incluse în setul de livrare, cu excepția senzorului suplimentar Salus iT300, care permite extinderea capacităților termostatului de a controla 2 circuite de încălzire.