Saltea ortopedică Somnart Optimax – benefică pentru sănătatea corpului

Saltea ortopedică Somnart Optimax – benefică pentru sănătatea corpului

Starea organelor interne este direct legată de sănătatea coloanei vertebrale. O încărcătură mare pare să susțină corpul într-o poziție verticală.

Cu boli ale coloanei vertebrale, o persoană simte dureri care se pot răspândi în mână, picioare spate sau în zona pieptului.

Poți alege o saltea ortopedică Somnart Optimax  care are un efect pozitiv pasiv asupra coloanei vertebrale a utilizatorului. Datorită celor mai noi tehnologii și dezvoltări, salteaua realizată din spumă poliuretanică este elastică, flexibilă și practică. 

PPU este utilizat ca material de umplutură pentru saltele cu arc și separat pentru produse fără arcuri. Prin combinarea spumei expandate cu alte materiale, acestea obțin proprietăți diferite.

Spuma poliuretanică oferă un suport ortopedic bun corpului și este potrivită pentru persoanele care au probleme cu spatele și talia.

Saltea ortopedică Somnart Optimax – Caracteristici

 

Saltea ortopedică Somnart Optimax  oferă elasticitate și rezistență. Produsul susține bine corpul în timpul somnului, ceea ce oferă o odihnă confortabilă și completă. Spuma PU conferă saltelei moliciune și o face plăcută la atingere.

În plus, este cea mai potrivită pentru persoanele supraponderale, datorită capacității sale de a rezista la presiuni puternice. Achiziționarea unei astfel de saltele rezolvă cu ușurință problema dormitului în comun a soților de diferite categorii de greutate.

Datorită vâscozității, salteaua nu se lasă atât de mult încât să împingă partenerul pe mijlocul saltelei. Salteaua ortopedică repetă curbele anatomice ale corpului. Salteaua ortopedică Somnart Optimax  este rezistentă la deformare și este potrivită pentru persoanele cu coloana vertebrală afectată.

Schimbul de aer se realizează datorită spumei poliuretanice celulare și garantează o igienă și o ventilație excelente.

Salteaua ortopedică Somnart Optimax cu spumă poliuretanică de înaltă calitate, poate fi numită o alternativă excelentă la produsele ortopedice scumpe. Prețul este mult mai redus, are proprietăți ridicate de susținere, are o durată lungă de viață (sub rezerva tuturor tehnologiilor de producție).

Poliuretanul este un cauciuc poros cu structură modernizată și parametri mai înalți. Datorită noii tehnologii de producție, cauciucul poros obișnuit poate fi transformat într-un material elastic, rezistent la căldură, dens. PPU conține peste nouăzeci la sută aer. La fabricarea saltelelor, PPU se aplică în general în straturi.

Unitatea integrată este considerată apanajul modelelor scumpe. În variantele ieftine, PPU este utilizat în straturi subțiri lipite între ele.

Saltea ortopedică Somnart Optimax – Avantaje

 

Salteaua ortopedică Somnart Optimax oferă rezistență la sarcină grea. Produsul este potrivit pentru utilizarea pe termen lung de către persoanele obeze. Spuma poliuretanică are o densitate bună și își îmbunătățește capacitățile în utilizare.

De asemenea, are un efect ortopedic clar, deoarece, materialul se adaptează la corpul utilizatorului. Salteaua este recomandată persoanelor care suferă de diferite boli ale coloanei vertebrale. Structura poroasă a spumei poliuretanice permite designului să respire.

O bună circulație a aerului previne apariția mucegaiului, bacteriilor și condensului. Salteaua ortopedică cu spumă poliuretanică se adaptează perfect contururilor corpului, ceea ce este foarte important pentru persoanele cu dureri de spate.

Principala proprietate a saltelei este capacitatea de a lua forma corpului uman sub influența temperaturii acestuia, ceea ce reduce semnificativ presiunea coloanei vertebrale, a mușchilor și a articulațiilor.

Spuma poliuretanică ultra-moale este realizată cu ajutorul unor aditivi speciali care reduc duritatea materialului și sunt folosiți pentru umplerea pernelor și ca strat superior de înmuiere confortabilă al saltelelor.