Remedierea unui display Sony nu este o problema

Remedierea unui display Sony nu este o problema

De cele mai multe ori, utilizatorii de smartphone-uri scapa dispozitivul pe jos si este inevitabila spargerea ecranului. Ca urmare, telefonul mai poate functiona, dar raspunde eronat la comenzi, sau pur si simplu nu doriti sa aveti o sticla sparta la telefon.

Nu trebuie sa cumparati un alt smartphone, ci sa apelati la reparatii Sony care va asigura in primul rand o diagnoza si oferta de pret pentru reparatia profesionista, cu piese originale si garantie de 12 luni.

Reparatia ecranelor sparte este executata de experti la calitate exceptionala. Durata reparatiei unui display este pe loc sau in aceeasi zi. Daca esti din alta localitate, poti sa trimiti prin curierat rapid, si va fi expediat inapoi in aceeasi zi dupa reparatie.

Display-ul se poate repara sau inlocui. Daca ecranul nu mai afiseaza, si comenzile touch-ului nu mai sunt preluate, se poate schimba doar touchscreen-ul, nu si ecranul. Touchscreen-ul are o folie subtire, care se poate zgaria sau sparge, si chiar daca ecranul nu este spart, touch-ul nu va mai functiona corect.

Orice service autorizat ofera consultanta gratuita si oferta de pret. Daca veti suna, veti primi o cotatie si un formular de contact de completat, cu datele personale si cu date despre defectiune.

Dupa primirea smartphone-ului, se va face o diagnoza a situatiei despre display, touchscreen si vi se face recomandarea pentru reparatia necesara. Se va face constatarea daca doar touchscreen-ul sau ecranul este spart. Se va efectua schimbarea totala a touch-ului, daca nivelul de defectiune nu mai permite alta metoda de remediere.

In foarte putine cazuri puteti sa inlocuiti display-ul singuri, pentru ca nu puteti sa fiti specialisti in domeniu si sa dispuneti de toate materialele necesare, iar o dezasamblare a smartphone-ului facuta incorect poate duce chiar la deteriorarea altor piese.

Deci nu va puteti asuma un asemenea risc. Solutia cea mai buna este sa apelati cu incredere la reparatii Sony , pentru ca au cei mai buni profesionisti pentru smartphone-urile din gama Sony.

Pentru ca reparatie unui display se poate executa pe loc sau in aceeasi zi, nu aveti nimic de pierdut, doar o ora ca timp in care puteti chiar sa asteptati si sa urmariti reparatia executata, sau daca service-ul respectiv va recomanda sa reveniti in cateva ore, atunci cateva ore nu pot fi chiar atat de decisive, mai ales daca nu aveti nevoie de un smartphone intr-un business, in care desigur aveti mai multe smartphone-uri, pe care sa le folositi si in asemenea situatii.

Remedierea unui display Sony nu mai este o problema, fiind o reparatie foarte frecventa, specialistii au deci o experienta vasta si garanteaza cele mai bune servicii, display-ul va arata ca nou, si smartphone-ul Sony va functiona in parametrii normali.

Desigur, inca o data, se recomanda sa fiti foarte atenti si sa protejati telefonul, pentru a nu ajunge la o astfel de situatie. Dar daca s-a intamplat acest accident, garantia reparatiilor este asigurata de echipa profesionista care ofera remedieri foarte rapide, fiabile si durabile, pentru confortul maxim al utilizatorilor.