Prin ce caracteristici se remarca iOS 12

Este greu sa te plictisesti cu Apple, datorita frecventei cu care vine cu ceva nou pe piata de telefoane mobile si nu numai.  Creat pentru a mari performanta dispozitivelor iPhone si iPad, Apple promite ca prin utilizarea noului sistem de operare vom avea o afisare a tastaturii cu pana la 50% mai rapida, o glisare la camera cu pana la 70% mai rapida si aplicatii care se lanseaza de doua ori mai repede la incarcare. Aceste imbunatatiri se pot observa si in cazul unor modele mai vechi, precum iPhone 5s si iPad Air.

Daca te incanta realitatea augmentata, poti trimite obiectele AR prin mesaje si email, pentru a le vizualiza in lumea reala. In plus, o noua aplicatie numita Masurare iti este la indemana pentru a masura obiectele din lumea reala prin simpla indreptare a camerei catre ele.

O alta noutate pe care cei de la Apple o promit odata cu lansarea lui iOS12 consta in Screen Time, care ofera o mai buna eficientizare a timpului petrecut pe iPhone sau iPad, fiind ideala pentru a intelege cat timp petrecem noi, ca adulti, dar si copiii nostri, in fata aplicatiilor.

Sunt noutati si in ceea ce priveste gestionarea notificarilor, care se poate face din ecranul Blocare, prin trimiterea lor in Centrul de notificari sau dezactivarea completa. In plus, Siri observa modul tau de a interactiona cu alertele pe care le primesti, motiv pentru care iti ofera sugestii menite sa te ajute. Mesajele si notificarile pe care le primesti vor fi grupate in functie de tema si de conversatie, pentru a-ti fi mult mai usor sa gestionezi tot ce se intampla pe telefonul tau.

Iti place sa partajezi fotografiile tale preferate cu prietenii sau familia? Daca raspunsul tau este unul afirmativ, atunci esti norocos, deoarece iOS12 iti pune la dispozitie noua fila “Pentru Tine”. Aceasta iti prezinta cele mai interesante momente din albumul tau foto si iti sugereaza partajarea cu persoane care apar in aceste poze.

Se intampla sa gasesti greu poza preferata din weekendul petrecut la mare? Cu iOS12 este foarte simplu, deoarece iti ofera sugestii de cautare utile, pentru a gasi cu usurinta exact poza care te intereseaza. In plus, iti este la indemana daca iti doresti sa revezi doar anumite fotografii si nu sa petreci zeci de minute uitandu-te in toate pozele tale.

In plus, exista si aplicatii cu imbunatatiri, precum este Apple Books, care dispune de un design complet nou, pentru a te ajuta sa citesti si sa asculti cu usurinta cartile si audiobook-urile preferate. La fel se intampla si in cazul aplicatiei Bursa, iar Reportofon este o aplicatie disponibila acum si pe iPad.

Asadar, ai motive sa iti innoiesti dispozitivul Apple cu noua varianta a sistemului de operare. Vechiul tau telefon iti creeaza probleme? Nu te ingrijora! Gaseste cele mai bune servicii de reparatii iPhone Bucuresti si fa-ti telefonul sa functioneze din nou ca si cum ar fi abia cumparat. Astfel, te poti bucura de toate avantajele oferite de noua varianta a sistemului de operare iOS.