O manichiura cu gel perfecta se obtine doar cu produse de calitate!

Tot mai multe femei apeleaza in ziua de azi la manichiura cu gel. Motivele sunt lesne de inteles – are un aspect mai frumos, rezista mai mult si scapa astfel pentru o perioada de 3 saptamani de ingrijirea unghiilor.

Manichiura cu gel poate fi facuta intr-un salon sau chiar acasa, in cazul in care au la dispozitie toate produsele necesare. Si intr-adevar, multe femei opteaza acum pentru aceasta varianta mult mai la indemana si mai putin costisitoare.

Ce produse sunt necesare pentru realizarea manichiurii cu gel acasa?

Vorbim de o investitie ce se face la inceput, in momentul in care femeile isi achizitioneaza produsele specifice. In prima faza sunt necesare produse precum: geluri UV, baze, topuri, lichide, oje semipermanente, sabloane de constructie, pile si pensule profesionale, dar si de aparatura precum pila electrica, lampa si aspirator de praf.

Bineinteles, daca doresc sa isi faca fel si fel de modele pe unghii, pot achizitiona chiar si produse pentru nail art precum pigmenti tip pudra cu sclipici, diverse cristale, stickere, accesorii metalice, folii de transfer perle, pene si multe altele.

Nolia Shop – pentru produse de calitate destinate manichiurii cu gel

Realizarea unei manichiuri cu gel devine aproape floare la ureche atunci cand sunt folosite produse de calitate, ce transforma manichiura intr-una rezistenta si care nu dauneaza in niciun fel unghiilor.

O recomandare in acest sens este magazinul online Nolia Shop. Vorbim de un brand care si-a castigat locul fruntas in topul magazinelor de profil tocmai prin produsele la standarde ridicate pe care le pune la dispozitia clientilor sai.

In cadrul acestui magazin, toate femeile ce doresc sa iti achizitioneze produse profesionale (ca la salon) pentru a-si realiza singure acasa manichiura cu gel, le gasesc impartite in categorii specifice.

Specialistii din cadrul Nolia Shop stau la dispozitia clientelor cu sfaturi constructive care sa le ajute sa foloseasca produsele achizitionate la nivelul lor maxim, adica invata cum sa eficientizeze timpul astfel incat sa poata realiza intr-un timp cat mai scurt manichiura.

Nolia Academy – pentru femeile la inceput de drum, dar si pentru cele ce doresc sa se perfectioneze

Si, pentru ca nu toate femeile s-au nascut cu o anumita indemanare in realizarea manichiurii perfecte, exista acum Nolia Academy. In cadrul acesteia pot urma atat cursuri de baza ce le initiaza in tainele manichiurii cu gel, cat si cursuri de perfectionare in anumite tehnici sau cursuri in care invata noi tehnici de realizare a manichiurii (pentru cele ce deja lucreaza in domeniu).

Echipa Nolia Academy este compusa din specialisti si traineri ce detin pregatirea si experienta necesara pentru a impartasi din cunostintele dobandite cursantelor lor.

Mai multe informatii in legatura cu produsele din catalogul Nolia Shop si despre cursurile ce pot fi sustinute in cadrul Nolia Academy, cele interesate regasesc accesand site-ul nolishop.ro.