Noul Samsung Notebook 9 – simplu si usor

Noul Samsung Notebook 9 – simplu si usor

Noul laptop flagship al celor de la Samsung, cu un pret de 1200 de dolari, se numeste Notebook 9 si nu are touchscreen.

Display-ul acestuia de asemenea nu se poate detasa sau nu se poate plia in asa numitul “tablet mode”. Nici macar nu arata a high end.

Cu toate astea, este un laptop extrem de bun si fiabil. Cauti un laptop refurbished cu adevarat fiabil? Intra pe DiablosComputer.ro si vei gasi acolo!

Desi nu ofera unele facilitati cu care ne-am obisnuit deja pe cele mai moderne laptop-uri si mai ales atunci cand vine vorba de niste modele high end, acest laptop exceleaza in toate lucrurile care conteaza cu adevarat, ca de exemplu viata bateriei, o tastatura comfortabila, un display de o calitate excelenta si foarte luminos, totul in interiorul unui design simplist, usor si subtire. Chiar si touch-pad-ul, este unul excelent.

Laptop-ul de 15 inch al celor de la Samsung, nu atrage atentia cu nimic la o prima vedere, mai ales pentru un necunoscator. Nu are un design detasabil si nici ecran cu o rezolutie de 4k, dar exceleaza la toate celelalte aspecte printre care cel mai important ar fi performanta, facand-ul unul dintre cele mai bune laptop-uri aparute recent.

Este si foarte compact. Este atat de compact, incat parca nu-ti vine a crede ca folosesti un device cu display de 15 inch. Daca poti trai fara probleme cu lipsa touch-screen-ului, atunci cu siguranta iti va placea acest laptop.

Notebook 9 este disponibil in 2 dimensiuni: una de 13.3 inch si una de 15 inch. Nici chiar cea mai mare de 15 inch, nu pare a fi mare, laptop-ul tinut in mana, nu pare unul de 15 inch, asta datorita design-ului slim si compact. Si mai e ceva: Samsung a reusit sa “introduca” un display de 15 inch intr-un corp pe care s-ar fi pretat mai degraba unul de 14 inch.

Cu alte cuvinte, avem un ecran de 15 inch, introdus pe un laptop cu dimensiunile unuia de 14 inch. Din punct de vedere al greutatii, am putea spune ca Notebook 9 al celor de la Samsung, se poate compara cu MacBook Air. Totusi, desi este foarte usor si compact, design-ul acestui notebook nu te da cu nimic pe spate.

Pare foarte simplu si te face sa crezi ca este un model din gama de buget. Daca nu esti adeptul unui design avangardist si acest lucru nu te da inapoi, atunci te poti bucura de capabilitatile hardware ale acestui laptop, care nu sunt de lepadat. In teste, laptopul a avut scoruri mai bune decat Dell XPS 13 sau HP Spectre x360 de exemplu.

Acest notebook este dotat cu procesorul I7 6500U din ultima generatie de la Intel, dispune de 8Gb de ram si ssd tot de la Samsung, cu o capacitate de 256 GB. Placa video, este una integrata si anume: Intel 520 Graphics. Aceste specificatii sunt prezente si pe alte laptop-uri high end, inclusiv pe Razer Blade Stealth, Toshiba Radius 12 sau Lenovo Yoga 900.