Multifunctionale de inchiriat pentru afacerea ta

Multifunctionalele sunt dispozitive ce au capacitatea de a imprima, scana si copia. In acest fel, nu ai nevoie de 3 dispozitive, ci doar de unul singur. In plus, anumite modele pot avea si fax, iar acest lucru presupune inca un echipament suplimentar.

Daca ai nevoie pentru afacerea ta de un astfel de echipament, la inchirieri-imprimante.ro ai la dispozitie o gama larga de multifunctionale. Acestea sunt foarte utile mai ales pentru companiile mari, iar inchirierea lor presupune costuri mici, cu multe beneficii incluse in pret. Multifunctionalele reprezinta o alegere foarte utila si pentru firmele la inceput de drum, asadar poti lua in considerare acest aspect.

Daca dispui de o firma locala ce se ocupa cu printing-ul, atunci cu siguranta multifunctionala este ceea ce ai nevoie. Zilnic pot veni zeci de persoane in cadrul afecerii tale cu diferite acte ce necesita imprimate, copiate sau scanate. In acest sens, o multifunctionala poate face toate acestea, fara sa ai nevoie de 3 echipamente. Pretul unei astfel de multifunctionale este ridicat, insa poti opta pentru serviciul de inchirieri imprimante in Ialomita sau alte orase. La inchireri-imprimante.ro ai de ales dintr-o gama variata de imprimante si multifunctionale, ce pot indeplini cu succes cerintele afacerii tale.

O multifunctionala are si o viteza mare de imprimare, fapt pentru care nici tu si nici angajatii tai nu trebuie sa asteptati pentru a finaliza documentele. In timpul in care acestea se imprima, copiaza sau scaneaza nu trebuie sa supraveghezi imprimanta, deoarece aceasta face singura toate actiunile. Spre deosebire de o imprimanta de mici dimensiuni, care nu este profesionala, multifunctionala imprima in timp util, nu trebuie sa apesi butoane suplimentare si nici nu este necesar sa cumperi alte dispozitive pentru copiere sau scanare.

Costuri reduse cu ajutorul inchirierii multifunctionalei

Multifunctionala este foarte utila in mai multe afaceri, iar cele de mari dimensiuni au cea mai mare nevoie de aceasta. Costurile pentru a o achizitiona sunt destul de inalte, iar odata ce ai cumparat-o va trebui sa te gandesti si la consumabilele ce trebuie si ele cumparate. De asemenea, va trebui sa alegi o firma cu care sa lucrezi pentru mentenanta – in cazul in care se defecteaza.

La inchireri-imprimante.ro ai la dispozitie o gama larga de multifunctionale de inchiriat. Pretul chiriei lunare este foarte redus, iar in acesta sunt incluse consumabilele, tonerul, service-ul si consultanta. Pentru o suma modica vei avea toate acestea incluse in pret si nu va mai trebui sa achizitionezi suplimentar alte produse.

Servicii multiple pentru afacerea ta

Site-ul inchirieri-imprimante.ro le ofera tuturor clientilor posibilitatea de alege dintre mai multe servicii. Pe langa inchirierea de multifunctionale, poti alege sa inchirieri imprimante cu laser, cu toner, dar si copiatoare. De asemenea, imprimantele pot fi si xerox – in functie de nevoile afacerii tale.

Toate au un cost minim de inchiriere si sunt foarte utile pentru orice tip de business. Pe site poti vedea avantajele lor, dar si beneficiile care sunt incluse in pretul chiriei lunare. Cu acest serviciu poti reduce considerabil din costurile firmei tale.