Motive pentru o vacanta in inima Banatului

Motive pentru o vacanta in inima Banatului

Cele doua motive foarte importante pentru o calatorie de vacanta sunt dorinta de relaxare si contrastul cu viata de zi cu zi. Ambele nevoi pot fi satisfacute in mod ideal cu o vacanta in natura. Britanicul Thomas Cook stia deja acest lucru in 1853, care a organizat primul tur cu pachete ghidate si a introdus astfel epoca turismului. Calatoria a condus din Yorkshire in Elvetia, mai exact in Wallis si Oberland Bernez.

Abia aproximativ 100 de ani mai tarziu, in jurul anului 1960, a aparut si ideea de a oferi acest tip de calatorie.

In partea de sus a listei este, desigur, peisajul captivant pe care il ofera natura, in acest caz Parcul National Cheile Nerei. Exista peisaje frumoase, pajisti, lacuri cristaline si desigur, cateva cascade exceptionale. Niciun loc nu este ca celalalt si mai ales privelistea ce arata turistilor fortele incredibile ale naturii in fiecare zi.

Cel mai bun lucru despre o vacanta in acest loc este, desigur, ca exista o cazare Cheile Nerei unde, pentru a admira acest spectacol natural, este nevoie doar de a iesi pe usa hotelului. Camerele ofera o vedere minunata asupra verdelui acompaniat de un cer albastru, de care nimeni nu se va putea satura.

Dimineata sau seara dealurile sunt scaldate in rosul soarelui, in timpul zilei cu un cer albastru stralucitor pe fundal sau impodobit cu nori pufosi ca de oaie. Nici ceata si furtunile nu pot afecta frumusetea acestui peisaj, ci le subliniaza intr-un mod diferit, atractiv. Pentru o relaxare de exceptie este nevoie doar de liniste naturala, aer curat si pace pentru ochi si minte. Fara inundatii de case, fara zgomot de masini, fara gaze de esapament. Locuitorii acestui loc se bucura in special de peisajul oferit, de aerul pur si racoritor si de nenumaratele oaze de liniste.

Aceasta zona ajuta foarte mult, de asemenea, de a uita de telefonul mobil si de a putea ca turistii sa se poata intoarce la ei insisi si la natura .

Vacanta la Cheile Nerei este pur si simplu un contrast deosebit cu viata de zi cu zi agitata si se poate simti asta cu fiecare fibra a corpului, deoarece doar cateva zile aici sunt suficiente pentru a regenera mintea si corpul, natura este, de asemenea, populara pentru vacante scurte.

Natura este prietena copiilor si conecteaza generatiile. Exista intotdeauna ceva nou de descoperit pentru copii. Acestia se pot in cele din urma sa se deplaseze liber si fara limite. Alearga, tipa si descopera locuri noi- totul este posibil. Adultii nu numai ca isi castiga banii cu activitati sportive, cum ar fi drumetii, ciclism sau tiroliana, atractiile culturale pe care atat de multe centre istorice le pot oferi detin, de asemenea, un mare potential de aventura. O vacanta la Cheile Nerei este ca o mare aventura ce poate fi traita impreuna cu familia.

La Rocker’s Inn exista alimente ce au un gust natural si intens.  Acestia acorda o mare importanta agriculturii organice si le servesc oaspetilor o multime de alimente proaspete si naturale.