Miscare acasa pentru un corp sanatos

Miscare acasa pentru un corp sanatos

Efectele favorabile asupra sanatatii date de catre exercitiul fizic realizat ca si rutina zilnica influenteaza functiile si sistemele organismului uman, dupa cum bine este stiut si demonstrat stiintific.

Toate totalitatea formelor de activitate fizica ce urmaresc nu doar exprimarea sau imbunatatirea conditiei fizice si a starii mentale de bine ci si formarea de relatii sociale si obtinerea de rezultate sportive in competitii de diverse nivele pentru cei care participa la concursuri de acest gen.

Aparatele multifunctionale nu ar trebui sa le lipseasca celor care sunt adeptii miscarii acasa. Puteti fi mereu in forma, indiferent de anotimp cu ajutorul acestui tip de aparate, ce va vor oferi un antrenament sportiv complet.

Banca multifunctionala

Banca multifunctionala este un echipament ce seamana cu o banca normala, gandita insa pentru efectuarea exercitiilor cu greutati și/sau abdomene. Exista o serie de variante de astfel de banci: fixe orizontal, fixe inclinate, fixe in pozitia pliat, cu o pozitie ajustabila, cu doua sau mai multe pozitii ajustabile, cu suport pentru greutati, dispun de reglarea inclinarii bancii sau se pot plia pentru a putea fi depozitate usor, etc. Banca de fitness este ideala pentru antrenamentele de forta sau de fitness in confortul propriei locuinte. Dimensiunile aparatului difera in functie de varietatea de antrenamente pentru care a fost conceput si de numarul grupelor de muschi pe care le poate lucra.

Miscare acasa pentru un corp sanatos

Ce ne recomanda iubitorii de fitness?

Nu toti suntem toti adeptii mersului la sala de fitness, insa acest aspect nu trebuie sa ne opreasca in a ne realiza doza zilnica de miscare. Exista numeroase persoane care fac sport acasa iar expertii in fitness au realizat de-a lungul timpului o serie de materile din care putem invata ce exercitii sa facem acasa. O recomandare o reprezinta banca multifunctionala inSPORTline LKM904 – o combinatie dintre o banca normala cu suporti de sprijin pentru o bara de greutati, care nu sunt insa atasati la banca. Aceasta ofera posibilitatea exercitiilor de flexare si extensie a picioarelor, avand posibilitatea de a fi combinata cu suportul pentru a efectua exercitii pentru piept sau simple exercitii cu gantere. Daca nu doriti suportii de sprijin pentru exercitii puteti pur si simplu sa ii dati deoparte si sa folositi doar banca.

Ce alt aparat este bun penru a face sport acasa?

O alegere foarte buna o reprezinta ahizitionarea unui aparat multifunctional. Cea mai buna calitate pe care o au aparatele de fitness pentru acasa este diversitatea. Acestea au functii foarte variate, inclusiv accesorii pentru ridicari de gambe si de brate, sisteme de cabluri si scriptete pentru ridicarea de greutati, extensii, etc. Un astfel de aparat va ofera ocazia de a realiza o serie de exercitii de la cele mai simple si pana la cele mai complexe, un motiv in plus ce il face sa fie de nelipsit din casele adeptilor miscarii constante.

Beneficii ale aparatului multifunctional :

 • acest tip de aparat iti ofera posibilitatea de a realiza diverse tipuri de exercitii,
 • vei efectua mai multe tipuri de miscari prin prisma faptului ca iti pune in miscare intregul;
 • ofera o buna tonifiera a corpului;
 • creste masa musculara;
 • recomandate utilizatorilor avansati cu experienta in antrenamentul de rezistenta, pentru a putea lucra intregul corp;
 • excelente si pentru utilizatorii intermediari care nu au timp sa mearga la sala,
 • un antrenament complet si eficient, la tine acasa;
 • pentru tonifierea partii superioare a corpului;
 • pentru tonifierea picioarelor si feselor;
 • unele aparate se pliaza complet sau au elemente pliabile pentru a economisi spatiu;
 • dispun de 3 sistemul de rezistenta: greutati pentru antrenamentele de rezistenta mai intense, benzi elastice, cabluri si scripete cu mai multe greutati pentru diferite nivele de rezistenta.