Metode gratuite de imbunatatire a traficului pe website

Metode gratuite de imbunatatire a traficului pe website

Creati un produs sau serviciu gratuit.

Continutul conduce cel mai mult trafic atunci cand oferi ceva util. Exista multe tipuri de continut utile pe care le puteti crea si depind in mare masura de nisa site-ului dvs. Puteti avea articole cu multe sfaturi sau sfaturi scurte, dar una dintre cele mai puternice metode de obtinere a traficului este crearea unui produs sau a unui serviciu gratuit.

Cand acest produs sau serviciu devine popular si oamenii incep sa viziteze site-ul dvs., este posibil sa viziteze si alte sectiuni ale site-ului. Pentru promovare online de cea mai buna calitate, intra pe  www.danbradu.com !

Utilizati continut viral.

Produsele si serviciile gratuite sunt excelente pentru obtinerea unui trafic gratuit pe site-ul dvs. si unul dintre cele mai bune elemente este continutul viral. Continutul viral este numit astfel deoarece se distribuie ca un virus – adica atunci cand utilizatorilor le place continutul dvs., il trimit prietenilor, il posteaza pe diverse site-uri si il promoveaza gratuit in mai multe moduri diferite.

Continutul viral se distribuie pe cont propriu si singura dvs. sarcina este sa il creati si sa il trimiteti la cateva site-uri populare. Dupa aceea, utilizatorii il aleg si il distribuie pentru dvs. Continutul viral poate fi un film sau o prezentare, dar poate fi, de asemenea, un articol vechi bun sau o imagine.

Utilizati promovarea offline.

Promotiile offline sunt frecvent uitate, dar aceasta este, de asemenea, o modalitate de a obtine trafic gratuit. Da, calculatoarele sunt peste tot si multi oameni petrec mai mult timp online decat offline, dar viata inca nu s-a mutat complet pe Web.

Promovarea offline este, de asemenea, foarte puternica si daca stiti cum sa o utilizati, aceasta va poate aduce si multi vizitatori. Unele dintre modalitatile traditionale offline de promovare a site-ului dvs. includ imprimarea adresei URL a acestuia pe cartile de vizita si suvenirurile companiei dvs. sau lipirea pe vehiculele companiei dvs.  De asemenea, puteti incepe sa vindeti tricouri si alte marci cu logo-ul dvs., astfel facandu-va brandul mai popular.

Includeti adresa URL in semnatura.

Adresele URL din semnaturile forumului reprezinta, de asemenea, o modalitate de a obtine trafic gratuit. Exista forumuri, care primesc milioane de vizitatori pe zi si daca sunteti un utilizator popular pe un astfel de forum, puteti folosi acest lucru pentru a obtine trafic pe site-ul dvs.

Cand postezi pe forumuri, oamenii care citesc mesajele tale, au tendinta de a da clic pe linkul site-ului tau, introdus in semnatura ta, pentru a afla mai multe despre tine. In cazuri rare, este posibil sa puteti posta un link profund (adica un link catre o pagina interna a site-ului) si nu un link catre pagina dvs. de pornire, iar acesta este si un mod de a focaliza atentia asupra unei anumite pagini.

Din pacate, legaturile adanci sunt rareori permise. Obtinerea traficului gratuit este o tema vasta si nu este posibil sa descriem lista tuturor modalitatilor de a face acest lucru, intr-un singur articol. Cu toate acestea, daca cunoasteti cele mai importante modalitati – adica modalitatile discutate in acest articol si le aplicati in mod corespunzator, este garantat ca veti putea obtine o multime de trafic gratuit.