Mașina de găurit și înșurubat Troy – Munca devine o plăcere

Mașina de găurit și înșurubat Troy – Munca devine o plăcere

Cu  mașina de găurit și înșurubat Troy îți poți satisface nevoile majorității locurilor de muncă. Mașina este potrivită pentru găurirea lemnului și este un dispozitiv semiprofesional.

Înșurubează și deșurubează șuruburile, găurește și are un design ergonomic. Mașina de înșurubat și găurit electrică cu o putere de 40 W și o tensiune a bateriei de 18 V, oferă utilizatorului control deplin, având o aderență moale confortabilă și o structură ergonomică echilibrată. 

Comutatorul dispozitivului este echipat cu o lumină LED care poate fi utilizată pentru a înșuruba într-un mediu întunecat. Comutatorul de interblocare face dispozitivul sigur de utilizat.

Mașina de găurit și înșurubat Troy – Avantajele produsului

 

Puternică și versatilă,  mașina de găurit și înșurubat Troy compactă, fără trepte, cu 20 de reglaje ale cuplului, cu accesorii, un acumulator, un încărcător, precum și o geantă de transport, este ideală pentru găurirea ușoară a lemnului și pentru înșurubarea şuruburilor de orice formă.

Este alegerea perfectă, fie că este vorba de o îmbunătățire a locuinței sau de lucrări profesionale executate de un profesionist cu experiență. Șuruburile sunt indispensabile pentru bricolaj.

Cu toate acestea, pentru a le înșuruba, ai nevoie de instrumentul potrivit. Cel mai simplu mod de a face acest lucru este cu mașina de găurit și înșurubat Troy. Acest lucru economisește timpul și energia la locul de muncă.

Ușor și fiabil de înşurubat și găurit

 

Cu acest instrument semiprofesional, șuruburile sunt prinse drept și ferm în material și nu există posibilitatea de a te accidenta sau răni, dacă respecți corect instrucțiunile de utilizare. Ideea de bază a unei șurubelnițe fără fir este să înșurubezi șuruburile mai ușor decât cu mâna și șurubelnița tradițională.

O șurubelniță fără fir poate face mult mai mult, deoarece în kit există atașamente pentru orice tip de șurub. Designul său este ușor și ergonomic, astfel încât să te poți bucura de libertatea deplină de mișcare în timpul găuririi și înșurubării.

Sarcina de bază a tuturor lucrărilor de asamblare este înșurubarea. Şurubul este un instrument de prindere a componentelor foarte eficient, care poate fi utilizat în aproape orice material, iar instrumental este ideal și pentru demontarea și asamblarea multiplă, deci poate fi folosit peste tot.

În lumea de astăzi, nu există nicio gospodărie în care să nu găsești cel puțin o șurubelniță, dar cine obișnuia să folosească aceste unelte manuale, știe de asemenea, foarte bine că este nevoie de timp și efort pentru a lucra cu ele, mai ales la deșurubarea unui șurubul ruginit, care poate fi un adevărat calvar și o durere de cap. Cu mașina de găurit și înșurubat Troy, totul devine o plăcere.

Dispozitivul completează mișcarea de rotație cu o funcție de impact lateral comutabilă, care poate fi foarte utilă pentru deșurubarea șuruburilor blocate și ruginite.

Datorită tehnologiei moderne a bateriilor, acest dispozitiv poate fi utilizat acum fără fir oriunde, este foarte ușor și oferă astfel, o soluție rapidă pentru orice sarcină de înșurubare și deșurubare.

Mașina semiprofesională pentru găurit și înșurubat Troy are o formă de pistol, care se menține bine în mână și îl poți utiliza ușor, iar bacteria vine ataşată pe mânerul dispozitivului în capăt.