La ce poti folosi discuri diamante de taiere marmura, piatra si granit

La ce poti folosi discuri diamante de taiere marmura, piatra si granit

Alegerea unui disc diamantat potrivit depinde in primul rand de tipul materialului pe care doriti sa il taiati, insa e bine sa stiti ca exista diferente intre discuri si in ceea ce priveste formele acestora sau pretul la care le puteti gasi. Va recomandam sa intrati pe discuri diamante de taiere marmura, piatra si granit si sa alegeti dispozitivele de care aveti nevoie cel mai mult. Toate produsele existente pe site-ul Casa Idea sunt de cea mai buna calitate si merita cu siguranta investitia. O alta recomandare este sa cereti parerea specialistilor atunci cand nu stiti ce sa cumparati.

Discurile diamantate sunt realizate pentru a fi utilizate cu un polizor special. Este vorba despre o utilizare destul de periculoasa, iar pentru aceasta este indicat sa fiti echipat corespunzator si foarte prudent in utilizare.

Discurile diamante sunt utilizate pentru decuparea unor materiale precum piatra, marmura, ceramica sau materiale precum ciment, caramida, gresie, faianta etc. Un astfel de disc va permite sa depasiti simpla utilizare a unui fierastrau cu care nu puteti taia decat lemnul. Utilizarea unui polizor cu astfel de discuri este una profesionala si a ajuns astazi sa fie indispensabila tuturor care lucreaza pe santier sau in domeniul constructiilor.

Discurile diamante pot fi utilizate pentru mai multe lucruri. Cu ajutorul acestora poate fi taiat betonul proaspat, pot fi taiate dalele de beton sau pavajul din gradina. De asemenea, acestea pot fi taiate pentru a taia marmura in cazul in care doriti sa va amenajati camera utilizand acest material.

De asemenea, discurile diamantate taie pe loc uscat sau ud. Principiul este acela de a avea un sistem integrat de racire. Apa va permite ca motorul sa nu se incalzeasca pentru a risca sa se opreasca sau ca masina sa trepideze dupa mai mult timp de utilizare.

In ceea ce priveste inlocuirea unui disc diamantat cu altul nou, teoretic, avand in vedere calitatea, rezistenta unui astfel de accesoriu este foarte mare, pana la cateva zeci de ani. bineinteles, acest lucru depinde de conditiile de utilizare si de intensitatea cu care este folosit. Cu toate acestea, unele recomandari trebuie respectate cu strictete, mai ales in ceea ce priveste materialul utilizat. Nu este indicat sa utilizati un disc de taiere a marmurei pentru taierea lemnului, de exemplu. In plus, unele discuri au o utilizare care implica lucrul cu apa pentru a evita praful si unele inconveniente asociate cu utilizarea unui polizor in timp ce altele nu au aceasta posiblitate. La modul general, inlocuirea unui astfel de disc ar trebui facuta atunci cand straturile de diamant s-au disipat, adica uzura totala a stratului de diamant al discului care corespunde zonei de taiere este foarte mare. In cazul in care se intampla acest lucru, discul nu va mai taia foarte bine.

Pentru marea majoritate a acestor discuri diamantate din gama inalta este utilizata tehnologia laser pentru asamblarea bandei diamantate cu axa din otel a discului. Sudarea cu laser este cea mai buna garantie a calitatii si a sigurantei in productia de discuri diamantate.