Invitatii de botez in modele variate pentru o petrecere excelenta

In general prima impresie conteaza, iar de acest aspect tin cont foarte multe persoane. La fel se intampla si in cazul petrecerii de botez, unde invitatii pot fi atrasi sau nu de invitatiile pe care le primesc. Acestea trebuie sa aiba un design deosebit pentru a-i face curiosi de petrecere, fiind cele care anunta cumva cum va fi petrecerea in sine. Daca se acorda foarte multa atentie invitatiilor, cu siguranta petrecerea si organizarea acesteia vor fi la cel mai inalt nivel. Poti comanda online invitatii de botez in modele variate pentru o petrecere excelenta!

Ai stabilit deja toate detaliile botezului copilului vostru? Atunci e timpul sa te concentrezi pe invitatii botez! Pe site-ul invitatii-botez.ro ai la dispozitie o gama variata de modele, atat pentru fetite, cat si pentru baietei. Invitatiile sunt printate pe o hartie de calitate superioara, care permite pastrarea lor o lunga perioada de timp.

Asadar, atat parintii, cat si invitatii vor beneficia de o amintire placuta care va ramane intacta un timp indelungat. Modelele sunt multiple, iar culorile variaza la fiecare. Poti opta pentru nuante mai inchise sau mai deschise, pentru invitatii botez cu personaje din desene animate sau peisaje celebre, toate fiind insotite de un plic pentru o livrare mai facila.

Confectionarea invitatiilor se poate face intr-un timp relativ scurt, insa pentru a te asigura ca totul este gata in termenul dorit, e necesar sa discuti in timp util de invitatia dorita. Acestea pot fi personalizate cu toate detaliile botezului, numele copilului, dar si alte aspecte. In plus, poti personaliza si modelul invitatiei, poti adauga elemente sau elimina, astfel incat sa ajungi la invitatia pe care ti-o doresti. Plicul acesteia va fi intr-o nuanta similara cu cea a invitatiei, pentru simetria si eleganta unui astfel de eveniment.

Marturii de botez pentru multumirea invitatilor

Fiecare gazda a unui eveniment de acest tip alege o marturie pe care o inmaneaza invitatilor la plecare. Aceasta are ca scop multumirea pentru participarea la petrecere si poate fi de mai multe tipuri. Cadourile simbolice precum marturiile sunt o adevarata incantare pentru invitati, mai ales daca le alegi cu bun gust.

Pe site-ul invitatii-botez.ro ai la dispozitie o multime de marturii ce pot fi personalizate cu diferite texte sau simboluri. Poti opta pentru lumanari personalizate, cutii decorative, biblia mica, seturi cu ursuleti de plus, brelocuri personalizate, sabloane pentru lumanari, cat si semne de carte personalizate. Le poti comanda in modelele preferate, astfel incat sa reflecte personalitatea si gusturile voastre, iar in acelasi timp sa fie o incantare pentru invitati.

Plicuri pentru bani – mod excelent de a-ti ajuta invitatii

Probabil ai intampinat deseori probleme cu lipsa plicurilor pe ultima suta de metri. Foarte multe persoane ajung in ziua petrecerii fara plic pentru a inmana darul, insa acest lucru nu trebuie sa se intample si la petrecerea copilului tau.

Pe site sunt disponibile mai multe tipuri de plicuri bani botez, fiind o modalitate ideala de a fi de ajutor invitatilor tai. Le poti amplasa pe mese sau langa cutia cu daruri.