Inchirieri imprimante pentru birou sau acasa

Inchirierile de imprimante pot rezolva doua probleme principale cu care va puteti confrunta atat la birou cat si acasa – satisfacerea nevoii ocazionale de materiale tiparite de inalta calitate si economisirea de bani.

Inchirierea unei imprimante pe termen scurt

Daca afacerea dvs. se incadreaza in categoria celor mici sau mijlocii, scenariul prezentat mai jos va suna familiar.

Sunteti probabil un furnizor de servicii, poate in contabilitate, marketing, consultanta, relatii publice sau alte profesii similare.

Comunicati electronic in cea mai mare parte si nu aveti deseori nevoie de documente tiparite de inalta calitate.

Rareori trebuie sa copiati documente, dar este posibil sa fie nevoie ocazional.

Aveti un buget hardware foarte limitat.

Pentru aproximativ 90% din timp, puteti sa va conectati la o mica imprimanta cu jet de cerneala. Dar, din când in când, vine un proiect care necesita sa imprimatiun volum mai mare. Jetul dvs. de cerneala nu ofera calitatea de care aveti nevoie. Ce ati putea?

Cel mai bun raspuns este inchirierea unei imprimante. Majoritatea firmelor de inchirieri imprimante, inchiriaza imprimante laser pentru utilizare pe termen scurt. Daca va propuneti sa lucrati la proiectul dvs. intr-un weekend, puteti inchiria doar pentru acele doua zile. Daca doriti sa va oferiti un pic de timp suplimentar, puteti inchiria o imprimanta timp de o saptamâna.

In cazul inchirierii imprimantelor cu laser, aveti avantajul de a imprima si reimprima atunci când trebuie. Daca imprimati documentul, apoi localizati o eroare sau decideti ca trebuie sa adaugati mai mult la acesta, puteti face modificarile pe care trebuie sa le faceti si apoi reimprimati.

Daca executati lucrarea cu intârziere, aveti avantajul unei imprimante de inalta calitate chiar in biroul propriu. Daca descoperiti ca aveti nevoie de mai multe copii ale documentului, puteti tipari imediat.

Desigur, inchirierile de imprimante nu se limiteaza doar la imprimante laser. De asemenea, puteti inchiria un echipament integral in cazul in care aveti nevoie sa copiati si sa scanati documentul.

Inchirierea de imprimante pentru uz propriu

Daca doriti sa gestionati costurile imprimantelor dvs. de afaceri, puteti opta pentru o chirie pentru uz propriu. Unele companii care inchiriaza imprimante ofera, de asemenea, o optiune de inchiriere proprie.

Daca stiti ca veti avea nevoie de o imprimanta in mod continuu, dar bugetul este prea scazut pentru a cumpara una, inchirierea va permite sa obtineti o imprimanta pentru un cost initial mult mai mic. Odata cu difuzarea platilor lunare, puteti avea mai multi bani pentru alte cheltuieli.

Inchirieri imprimanta – Competitie cu firme mai mari pentru mai putin

Intreprinderile mici pot concura cu firme mult mai mari. Inchirierea de echipamente de birou, cum ar fi imprimantele cu laser, le permite sa creeze o imagine profesionala, fara a trebui sa-si cheltuiasca banii limitati pentru a cumpara o imprimanta.

Daca conduceti o afacere mica sau la domiciliu, este posibil sa doriti sa luati in considerare inchirierea imprimantei când trebuie sa impresionati un potential client sau un client existent cu materiale tiparite profesional.