Incaltaminte si imbracaminte in viata noastra

Incaltaminte si imbracaminte in viata noastra

Imbracamintea si incaltaminea au un rol dual pentru om. De cateva mii de ani am invatat sa ne protejam de intemperii folosind blanuri si alte textile.

Cu timpul am transformat imbracamintea in industrie si dupa in arta, un mijloc de exprimare a unei civilizatii sau a unei culturi. Insa incaltaminea si imbracamintea nu sunt doar moduri de a ne proteja pielea, la propriu si la figurat de vremea rece, de frig, de ploaie si de toate formele de intemperii care ar transforma fiecare minut petrecut afara intr-un chin, sunt si forme de exprimare proprie.

Cand ne uitam la hainele unei persoane, la tipul de incaltamine pe care il poarta, deducem imediat niste concluzii, bazate pe parerile generale existente despre aspectul si tipul de incaltaminte si imbracaminte.

Chiar daca avem nevoie de doar cateva obiecte de imbracaminte si 2-3 perechi de incaltaminte, din punct de vedere practic, avem mult mai multe, avem tinte, tricouri si bluze favorite, bocanci, tenisi favoriti, pentru sezon sau pentru anumite ocazii.

Si mereu putem cumpara mai mult, incaltaminte gasesti in Craiova la Selgros, mai sunt si multe alte magazine care ne ofera incaltaminte si imbracaminte de o varietate extraordinara.

Incaltamintea si imbracamintea creeaza trenduri, ofera standarde si idealuri, pe care multi dintre noi tin sa le respecte sau sa le atinga, toate acestea fiind incluse in tesatura societatii din care facem parte.

Sunt anumite reguli vestimentare nescrise pe care cu totii le cunoastem, ce se poarta la un interviu, la birou, in oras cu prietenii, la un restaurant, la o sedinta etc, la fel si in asortarea anumitor tipuri de incaltaminte cu anumite tipuri de imbracaminte.

Am ajuns foarte departe de la simpla nevoie de a imbraca ceva pentru ca ne era frig, de la simpla nevoie de a avea ceva in picioare pentru a nu ne rani.

Selgros Craiova
Produse alimentare si nealimentare
Sat Preajba, com. Malu Mare, str.
Henry Ford, nr. 12, jud. Dolj Craiova, , RO
Tel: 0251 305 000
Fax 0251 305 199