In ce fel se poate afla marimea inelului de logodna?

In ce fel se poate afla marimea inelului de logodna?

In momentul in care te hotarasti sa faci marele pas si sa cumperi inelul de logodna pentru iubita ta, cu siguranta trebuie sa tii cont de mai multe detalii importante pentru a alege inelul perfect.

Mai intai de toate este important sa cunosti preferintele acesteia. Fiecare domnisoara prefera anumite inele. Unele prefera inelele din aur alb, altele pe cele din aur galben, altele prefera inelele de logodna din aur roz.

Deasemenea, unele prefera inelele cu diamant mare, altele prefera inelele care nu ies in evidenta datorita diamantului, asa ca trebuie sa iti faci foarte bine temele inainte sa alegi inelul, pentru ca in mod evident nu vei dori ca iubita ta sa nu accepte inelul, sau sa il accepte doar de dragul de a-l primi, insa sa nu il poarte.

Acesta este primul pas, insa misiunea cea mai grea de-abia acum incepe, pentru ca trebuie sa cunosti marimea de la deget, pentru a alege inelul perfect. In acest sen, trebuie sa fii atat de subtil, incat ea sa nu stie ce urmeaza sa se intample.

Ai putea lua un inel din cutia ei de bijuterii pentru a merge la magazinul de bijuterii, unde vei afla marimea inelului, si vei putea alege inelul de logodna perfect. Daca nu vei gasi un inel de logodna perfect, cel putin vei cunoaste masura degetului, si vei putea cauta mai departe.

Daca nu poti obtine astfel inelul, ai putea cere ajutorul unei prietene sau al viitoarei tale soacre, pentru a face rost de inel, astfel incat misiunea sa iti fie mult mai usoara.

In cazul in care nu ti se pare o idee buna aceasta, si vrei ca totul sa fie o surpriza, atunci poti face altfel pentru ca totul sa fie mult mai usor. Atunci cand iubita ta doarme, poti lua un fir de ata pe care il poti folosi pentru a-i masura degetul.

Atunci cand deja ai masura degetului, poti sa iti indrepti atentia spre Royal Diamante, care pune la dispozitia clientilor un tabel de marimi inel ISO, iar astfel, in functie de dimensiunea atei cu care ai masurat inelul, vei afla marimea ideala a inelului de logodna.

Urmatorul pas ar fi acela de a arunca o privire asupra inelelor de logodna pe care le vei gasi tot la Royal Diamante. Din moment ce aici ai aflat masura degetului, indicat ar fi de aici sa alegi si inelul de logodna.

Acest magazin de bijuterii de lux iti ofera posibilitatea de a alege un inel de logodna perfect pentru iubita ta. Se pot gasi la Royal Diamante inele de logodna din aur alb, inele de logodna din aur galben, inele de logodna din aur roz, sau inele de logodna din combinatia de aur alb-galben, aur galben – roz, aur alb -roz, toate prevazute cu diamante.

Vei putea sa descoperi o multime de inele de logodna, unul mai frumos ca altul, iar in functie de preferintele iubitei tale, in functie de buget si de marimea degetului, vei putea face alegerea perfecta.