Idei brazi de Crăciun – cei mai moderni și frumoși brazi

Idei brazi de Crăciun – cei mai moderni și frumoși brazi

Și în acest an cei mai căutați sunt brazii de Crăciun 3D verzi, care seamănă cel mai mult cu cei naturali, vorbind despre tendințele modei la acest tip de produs. Există mai multe tendințe și idei brazi de Crăciun, însă una, este cea apropiată de natură, bradul care urmează să fie decorat și care pare că este real.

O altă tendință, în special pentru acest an, este imitarea molidului argintiu. A treia tendință este bradul nins cu zăpadă. În general, oamenii preferă ideea de tradiționalism și cumpără un brad de Crăciun verde care seamănă cu cel natural. Există diferite modele de brazi artificiali, însă cea mai populară este versiunea de culoare verde. 

Idei de design extravagant

 

Totuși există și multe persoane care sunt interesate de ideile de design extravagant, brazi de lux colorați în albastru strălucitor sau ciclamen, negru sau alb, auriu sau argintiu, conform observațiilor experților. Brazii de Crăciun colorați cu led-uri luminoase, fibră optică, în culori vibrante de roșu, albastru, auriu sau argintiu sunt căutați în principal pentru a fi amplasaţi în mall-uri, birouri, hoteluri.

Oamenii, pentru care designul, nu tradiția, sunt importante, ajung la un brad negru pur. Cu toate acestea, bradul artificial negru este o excepție fiind preferat pentru interioarele minimaliste.  Și unul dintre principalele argumente, brazii artificiali sunt o variant la brazii naturali, ceea ce înseamnă protejarea mediului.

Multe persoane sunt orientate către mediul înconjurător, nedorind să distrugă copacii, și în acest sens, cumpără un brad artificial modern pe care îl vor folosi timp de mulți ani. Nu este necesar să distrugi un brad natural de fiecare dată.

Și încă un lucru curios, dacă nu ai început încă să decorezi bradul, dar vrei să ții pasul cu moda, punctul culminant al modei în acest an, este utilizarea decorațiunilor preferate, care așezate în brazii de Crăciun   aduc un plus de confort casei.

Dacă ai un brad alb, așează-l într-un colț întunecat sau într-un loc unde nu există prea multă lumină și care îl face să iasă în evidență. Acordă atenție crenguțelor care trebuie să fie suficient de puternice pentru a rezista la decor. Lasă o distanță de minimum 50 cm de la brad până la tavan, pentru a face loc vârfului.

Experții subliniază trei tendințe în alegerea bradului de Crăciun: „aproape de natură” (brazi verzi maxim realiști); „Ocean adânc” (brazi albaștri) și „evadare în pădurea geroasă” (brazi de Crăciun acoperiți de zăpadă).

Brazi artificiali 3 D  – un succes real

 

Potrivit unui studiu, achiziționarea brazilor de Crăciun artificiali 3D și a decorațiunilor începe mai devreme. Cincizeci și opt la sută din familii își comandă bradul la sfârșitul lunii noiembrie, 32% în prima săptămână a lunii decembrie și 20% la începutul lunii noiembrie.

Cererea de brazi de Crăciun și decorațiuni decorative mai devreme, este observată peste tot în lume. Având în vedere incertitudinea și situația epidemică, familiile își cumpără brazii de Crăciun mai devreme.

Două tendințe apar în acest an la expozițiile mondiale pentru decorațiuni de Crăciun: „reuniune fericită de familie” și „nostalgie” – o combinație de natural cu artificial, tradițional cu modern.