Ghidul clientului – cand si de ce sa apelezi la servicii forare de la Eco Drill

Evolutia si dinamica din sectorul imobiliar fac ca tot mai multe locuinte sa fie extinse si sa apara ca ciupercile dupa ploaie, la margine de oras sau de sate. Doar ca oricata liniste ar fi in astfel de zone exista inconvenientul legat de lipsa racordarii la reteaua de apa. Aici intervine nevoia de a apela la serviciile de forare si cei de la Eco Drill sunt profesionistii de care ai nevoie.

Ghidul de ce-urilor

De ce sa apelezi la servicii forare si nu la o fantana? Pentru ca vorbim de interes suprem si anume calitatea apei. Ai nevoie de flux de apa, de apa de calitate, unde factorii de poluare sa tinda spre zero. Fantanile sunt sapaturi de suprafata. Cei de la Eco Drill recomanda mai degraba forajul de medie sau mare adancime.

Stiai ca dintr-un put poti pompa zilnic chiar si de 20.000 de litri de apa? In schimb, in ceea ce priveste o fantana riscurile sunt destul de mari sa te trezesti fara apa, din cauza unor conditii de mediu.

De ce sa apelezi la Eco Drill? Pentru ca vorbim de profesionisti in adevaratul sens al cuvantului. Vin pregatiti cu tot ce este necesar, cu utilajele foarte mari cu ajutorul carora pot fora in adanc, indiferent la ce adancime, indiferent de sezon sau de tipul de sol.

De ce un foraj si nu solutii mai ieftine pana cand te poti racorda la sistemul public? Nimeni nu iti garanteaza ca vei avea optiunea aceasta prea curand. Sunt persoane care stau cu anii in asteptarea ca sistemul public sa fie extins. Platesc taxe si fac toate demersurile in acest sens si totusi minunea nu vine prea curand. Este chiar frustrant si scade din confortul de a avea parte de apa oricand este nevoie.

Alte solutii nu sunt la fel de rentabile. Forajul de put de apa este o investitie pe viata. Acesta este trainic si nu va presupune investitii constante si de intretinere ulterior. In schimb, fantana spre exemplu este o metoda invechita si nesigura. Un hidrofor sau o pompa submersibila montata in fantana are sanse sa se deterioreze curand din cauza calitatii apei si a modului de exploatare sau a calitatii echipamentului in sine. Ori nu putem spune acelasi lucru si cand vine vorba despre forajele executate de Eco Drill.

Afla toate detaliile despre aceasta firma, despre cum lucreaza si ce tehnici aplica, din pagina lor oficiala, ecodrillforaje.ro.