Geanta de dama – un cadou perfect

In momentul in care trebuie sa alegi un cadou pentru o femeie importanta din viata ta, cu siguranta geanta de dama poate fi alegerea perfecta, asa ca in continuarea acestui articol vom vedea care sunt detaliile de care trebuie sa tii cont pentru a face alegerea corecta.

In primul rand, trebuie sa tii cont de preferintele persoanei care va purta geanta, dar si de activitatea zilnica a acesteia. Daca de exemplu, femeia care va primi geanta lucreaza la un birou, si zi de zi poarta tinute office, atunci ii poti oferi o geanta office.

Pentru o femeie care zi de zi poarta tinute casual, cu siguranta poti opta pentru o geanta casual, care ii va completa perfect tinuta aleasa. Exista o multime de modele de genti de dama casual, asa ca dintre toate modelele pe care le vei vedea, vei putea alege unul care sa fie pe placul femeii respective.

Exista apoi genti de ocazie, asa ca poti sa optezi pentru un asemenea accesoriu, iar persoana care il va primi, va purta accesoriul la ocazii speciale.

Anumite femei pun mare pret pe imaginea lor, asa ca mai mereu poarta tinute elegante. Pentru a surprinde intr-un mod placut o femeie pentru care eleganta conteaza, cu siguranta este indicat sa iti indrepti atentia spre o geanta de dama eleganta.

In cazul in care femeia pe care vrei sa o surprinzi cu un astfel de cadou, mai tot timpul poarta cu ea mai multe obiecte sau produse, are cu siguranta nevoie de o geanta spatioasa, asa ca ai putea sa te orientezi spre un rucsac din piele naturala.

Asadar, dupa cum se poate observa, exista diferite tipuri de genti de dama, asa ca in functie de stilul de viata si in functie de activitatile zilnice pe care le are femeia pe care vrei sa o surprinzi cu un astfel de cadou, vei putea alege una din categoriile de genti de dama despre care am discutat in articol.

Atunci cand vrei sa optezi pentru un astfel de accesoriu, trebuie sa tii cont insa si de material, iar aici trebuie facuta precizarea ca gentile de dama de calitate superioara sunt confectionate din piele naturala. Acestea sunt cele mai scumpe genti, insa sunt cele mai rezistente astfel de accesorii, si ofera o eleganta aparte.

Exista si genti de dama din piele sintetica, acestea avand un aspect elegant, insa nu sunt foarte rezistente in timp. Calitatea materialului nu se poate compara cu calitatea pielii naturale. Vei putea opta insa si pentru genti din diferite alte materiale sintetice, insa fara doar si poate, pielea naturala este cel mai rezistent si cel mai bun material in ceea ce priveste calitatea.

Apoi, trebuie sa stii ca unei femei mici de staura trebuie sa ii alegi o geanta de dimensiuni mici sau medii, iar unei femei inalte trebuie sa ii alegi o geanta de dimensiuni medii sau mari. Pentru o femeie plinuta trebuie sa optezi pentru variante geometrice cat mai structurate, iar pentru o femeie slaba, trebuie sa alegi o geanta rotunjita, pentru a echilibra optic silueta.

Daca vei tine cont de toate aceste detalii, mai mult ca sigur vei reusi sa alegi geanta perfecta, iar femeia care va primi geanta, se va bucura foarte mult pentru cadoul tau.