Este Samsung Galaxy S9 Plus telefonul perfect?

Este Samsung Galaxy S9 Plus telefonul perfect?

Fiecare utilizator de smartphone viseaza la ziua in care unul dintre marii producatori de pe piata, daca nu chiar mai multi producatori, vor reusi sa comercializeze telefoanele perfecte, insa cu siguranta pana atunci mai trebuie sa asteptam.

Unul dintre cele mai recente dispozitive lansate pe piata, este fara discutie modelul Samsung Galaxy S9 Plus, un telefon de care pur si simplu nu ai cum sa nu te indragostesti.

Totul incepe de la designul minunat al acestui telefon, care putem spune ca a ajuns la perfectiune, sau care in caz contrar, se apropie foarte mult de perfectiune.

Dispozitivul este prevazut cu un display al carui diagonala este de 6.2 inch, si care are o rezolutie de 1440 x 2960 pixeli, ecranul fiind unu Super AMOLED curbat, WQHD+ 18:5:9.

Procesorul acestui telefon este modelul Exynos 9810, care este prevazut cu un numar de 8 nuclee, si care atinge frecventa maxima de 2.7 Ghz.

Sistemul de operare al telefonului este Android, in timp ce memoria RAM este una pur si simplu impresionanta, aceasta fiind de 6 GB, in timp ce spatiul de stocare al telefonului este de 64 GB.

Bateria telefonului este una Li-PO 3500 mAh, care are o autonomie in convorbire de maxim 25 de ore in 3G, si dispune si de functia wireless charging.

Printre alte caracteristici importante ale telefonului, putem sa amintim de exemplu senzorul scanare iris, AR Emoji, stereo speakers tuned by AKG, surround sound with Dolby Atoms technology, sau Super slow – mo.

Unul dintre principalele motive pentru care se merita achizitioarea unui astfel de smartphone, este camera foto principala a telefonului, aceasta fiind Dual Pixel 12 MP + 12 MP, in timp ce camera frontala este de 8 MP, f1/7.

Cat despre camera foto a telefonului, trebuie mentionat faptul ca aceasta este capabila sa te recunoasca imediat, datorita functiei de scanare inteligenta. Aceasta functie este bazata pe cea mai noua tehnologie, care imbina recunoasterea faciala si imbinarea irisului, pentru a usura deblocarea dispozitivului chiar si atunci cand conditiile de luminozitate sunt reduse.

Deasemenea, camera foto a acestui model de smartphone este una pur si simplu speciala datorita faptului ca prin aplicatia Live Translation care este gata instalata pe telefon, ea poate sa citeasca instantaneu ceea ce ochii nu pot sa citeasca. Mai exact, asta inseamna ca telefonul iti poate traduce in timp real ceea ce ai nevoie.

Tinand cont de toate aceste aspecte, este evident faptul ca terminalul Samsung Galaxy S9 Plus, este unul care se apropie foarte mult de perfectiune, asa ca ar trebui echipat rapid cu cateva accesorii telefoane.

O folie din sticla pentru protectia ecranului ar fi ideala, mai ales in conditiile in care aceasta ar fi achizitionata in acelasi timp cu telefonul, insa si o husa de protectie poate sa reprezinte un accesoriu ideal, nu doar pentru protectia telefonului, ci si pentru ca ii poate aduce acestuia un mare plus de eleganta.

Pe langa accesoriile de protectie, pentru un smartphone Samsung Galaxy S9 Plus se mai pot achizitiona o multime de alte accesorii.