Dinti mai albi fara sensibilitate doar cu Smile Pen

Albul natural al dintilor s-a degradat si a inceput sa fie galben? Nu te ingrijora, deoarece creionul Smile Pen iti poate face dintii mai albi fara durere si fara sensibilitate! Creionul reprezinta cea mai buna optiune pentru ca dantura ta sa nu aiba de suferit in urma albirii dintilor.

Procedurile dureroase si costisitoare aplicate la clinicile stomatologice nu iti garanteaza albirea dintilor, dar smaltul cu siguranta se va deteriora! Chiar daca iti doresti o albire usoara sau un alb imaculat, Smile Pen este ajutorul de care ai nevoie.

Mersul periodic la stomatolog este recomandat, desigur, dar in cazul albirii dintilor va trebui sa te gandesti de mai multe ori. Albirea se poate face prin mai multe metode, cu laser sau fara si desi este destul de costisitoare, nu este garantata. Pentru ca dintii sa aiba un alb imaculat, procedurile trebuie repetate. In acest fel, vei dezvolta sensibilitate la cald sau la rece, smaltul fiind afectat in intregime.

Smile Pen este o metoda sigura prin care iti poti albi dintii fara durere, fara riscuri si mai ales fara costuri imense. Albirea dintilor pe baza creionului se face acasa, asadar poti beneficia de ea oricand. Smile Pen este un creion pentru albirea dintilor destinat tuturor care vor sa schimbe aspectul danturii pe cale naturala.

Utilizarea creionului este foarte simpla si nu implica niciun risc. Tot ce trebuie sa faci este sa periezi dintii in prealabil si sa ii cureti de resturile de mancare. Apoi, cu miscari usoare se periaza dintii cu creionul pana ce suprafata lor a fost acoperita. Nu inchide gura timp de 30 de secunde, deoarece in acest timp gelul se va usca. Ultimul pas este sa nu consumi mancare sau bauturi dupa 30 de minute de la aplicarea gelului, timp in care el actioneaza.

Creionul pentru albirea dintilor Smile Pen este benefic pentru toate tipurile de varsta, avand aceleasi actiuni. Albul oferit de acest creion poate fi ajustat in functie de utilizarea lui. Astfel, daca iti doresti albul stralucitor va trebui sa il folosesti doua saptamani, in cazul unui alb natural, te poti opri dupa prima saptamana.

Datorita acestor beneficii si pretului, Smile Pen este un produs accesibil pentru toata lumea. Se poate utiliza cu usurinta, nu prezinta riscuri, nu creeaza sensibilitate si nu contribuie la distrugerea smaltului. Cu Smile Pen te poti bucura de albirea dintilor la tine acasa, cu costuri foarte mici!

Situatia financiara este una dintre cele mai importante aspecte in procedura de albire a dintilor, iar din acest motiv nu toata lumea isi permite sa o efectueze. Chiar si asa, costurile se pot mari deoarece sunt necesare mai multe interventii in functie de albul dorit. Pretul creionului Smile Pen este mult mai scazut decat o astfel de procedura si nu are nevoie de utilizari repetate.

Foloseste creionul timp de doua saptamani si vei vedea cat de mult s-au schimbati dintii tai. Culoarea galbena va disparea mai repede decat ti-ai imaginat si zambetul tau va fi mereu luminos!