Despre gazduirea enterprise

Despre gazduirea enterprise

In momentul in care consideri ca vrei sa iti promovezi afacerea in mediul online, cu siguranta trebuie ca firma ta sa detina un website oficial, care va fi casa afacerii tale in mediul online, locul unde iti vei putea posta si promova produsele si serviciile.

Atunci cand vrei sa iti creezi site-ul, fie alegi sa colaborezi cu o companie de top de pe piata, care iti poate crea site-ul, iar tu nu vei face nimic si vei primi site-ul direct la cheie, fie ai posibilitatea de a-ti crea singur site-ul, in cazul in care ai ceva cunostinte in IT.

In cazul in care vrei ca site-ul sa iti fie creat de catre o firma de specialitate, atunci dupa cum am mai spus, site-ul iti va fi oferit direct la cheie, pe cand daca alegi sa iti realizezi de unul singur site-ul, trebuie sa stii sa iti alegi singur un nume de domeniu, si un serviciu de Gazduire Enterprise.

In momentul in care beneficiezi de gazduirea web enterprise, vei beneficia de o serie importanta de avantaje, spre deosebire de momentul in care alegi un serviciu de gazduire web normala.

Atunci cand optezi pentru un pachet de gazduire enterprise, in primul rand, te poti bucura de repararea site-ului, in cazul in care acesta a fost spart, sau a devenit nefunctional. Cu siguranta daca nu actualizezi la timp site-ul, acesta va fi actualizat in mod automat de catre specialistii in IT de la compania de unde iti cumperi gazduirea enterprise.

Tot specialistii in IT de la o asemenea companie de hosting enterprise, iti vor face frecvent un audit al site-ului, pentru a se asigura de faptul ca problemele privind compromiterea site-ului, sunt evitate.

Mai mult decat atat, daca ai de gand sa faci anumite modificari la site, iar in acest fel il vei da peste cap, nu trebuie sa te ingrijorezi prea tare, pentru ca experii din cadrul companiei de unde ai cumparat gazduirea, iti vor oferi si servicii de depanare a problemelor de pe site.

Pe langa aceste doua facilitati, te vei putea bucura de instalarea automata a programelor, care va fi extrem de usoara, datorita Softacolus, care este un program anume pentru instalarea automata a aplicatiilor, si are in componenta sa un numar de mai bine de 200 de aplicatii utile pentru site.

Cu siguranta se intampla sa stergi din greseala anumite fisiere de pe site, pentru ca toti gresim fara sa vrem, asa ca nu ai cum sa nu comiti o astfel de eroare. Partea buna este aceea ca daca optezi pentru un serviciu de gazduire enterprise, vei beneficia automat si de un serviciu profesional de backup, care iti va permite sa iti recuperezi toate fisierele pierdute, toate bazele de date sau chiar toate directoarele intregi.

Tot in momentul in care alegi un astfel de serviciu de gazduire web, vei putea sa te bucuri de servere de cea mai noua generatie.

Asadar, dupa cum se poate observa, poti sa beneficiezi de o multime de avantaje si privilegii in momentul in care optezi pentru gazduirea enterprise.