De unde vin cadourile aniversare traditionale?

De unde vin cadourile aniversare traditionale?

Atunci cand trebuie sa facem un cadou unui prieten sau unei persoane apropiate, cu totii ne dorim sa gasim un magazin cu cadouri ieftine. Un astfel de magazin cadouri ieftine este www.econvenabil.ro.

Ati uitat sa gustati din nivelul de sus al tortului de nunta la prima voastra aniversare? Nu va faceti griji, puteti adauga ritualuri nuptiale in aniversarea anuala prin consultarea listei de cadouri aniversare traditionale, cea care desemneaza ce cadouri trebuie facute pentru fiecare an al aniversarii unei casatorii fericite.

Desigur, unele cadouri ar putea parea putin ciudate la inceput, astfel incat majoritatea barbatilor vor „tipa” de bucurie atunci cand vor primi cadou o dantela sau portelanuri. Dar, in ciuda unor alegeri mai putin inspirate, lista prezinta o gama variata de idei utile pentru cadouri.

De fapt, foarte multe femei, dar si foarte multi barbati, care se luptau pentru gasirea cadoului perfect pentru o aniversare au fost incantati de acest ghid extrem de util, care face lumina in privinta cadourilor. Desigur, daca gsiti ca a dumneavoastra creativitate este inabusita de o astfel de specificitate, fiti siguri ca putei alege sa interpretati dupa cum doriti materialele gasite in lista. Indiferent cum vi se pare aceasta lista, veche si demodata sau clasica si la moda, va veti bucura sa aflati cum a ajuns sa fie placuta de public.

Istoria cadourilor aniversare traditionale

Va intrebati, poate, cine a venit cu ideea de a atribui fiecarui an de casatorie cate un cadou alcatuit dintr-un anume tip de material. Daca e asa, bine ati venit in club! Exista o multime de teorii, insa, cele mai multe dintre ele sunt greu de demonstrat cu certitudine.

Cea mai probabila teorie este aceea ca lista cadourilor aniversare a aparut in epoca victoriana in Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord in timpul anilor 1800, dupa care a traversat oceanul in Statele Unite ale Americii in primii ani ai secolului al XX-lea. Aniversarile era destul de la moda in acele timpuri, prin urmare, oferirea de cadouri a devenit rezultatul acestora.

Pana astazi, ambele state au fiecare lista lor proprie de cadouri, desi acestea sunt aproape identice in ceea ce priveste continutul. De exemplu, bumbacul reprezinta materialul ce trebuie ales de catre petrecareti, in Regatul

Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord, pentru primul an de casatorie, in timp ce lista americana aloca acest material pentru cea de-a doua aniversare a tinerilor casatoriti.

Lista traditionala de cadouri acopera nevoile fiecarui an pana la al cincisprezecelea, dupa care se ia in considerare aniversarea din cinci in cinci ani, pana la cea dea saizecea aniversare.

In 1937, o asociatie de bijutieri a constatat ca lista neglija oportunitati majore de vanzare prin desconsiderarea unor ani perfecti pentru aniversare (cei care celebreaza cel de-al saisprezecelea an de casatorie au si ei nevoie de cadouri, nu?). Pentru a remedia aceasta problema, acestia au stabilit o lista moderna de cadouri anuale pentru 75 de ani casatorie.