De ce sunt OZN-urile mai ciudate decat extraterestrii?

De ce sunt OZN-urile mai ciudate decat extraterestrii

Primul lucru la care ne gandim atunci cand vorbim despre OZN-uri sunt extraterestrii. Dar sunt OZN-urile neaparat extraterestri de pe o alta planeta?

Exista o multime de alte explicatii care sa sustina ideea ca OZN-urile sunt la fel de ciudate ca si extraterestrii, daca nu chiar mai ciudate. Vom trece in revista 10 dintre cele mai bizare explicatii in sprijinul OZN-urilor, sarind peste lucruri precum gazele de mlastina sau baloanele meteorologice si analizand lucruri cu adevarat relevante.

Guvernul din umbra

Guvernul din umbra

Exista unele indicii ingrijoratoare conform carora grupurile secrete ale elitelor si societatilor secrete antice controleaza totul din umbra. Asadar, aceste grupuri sunt papusarii care trag sforile din spatele scenei. Bancile si corporatiile aprivizioneaza economiile, resursele statului si ii tin pe liderii mondiali in buzunarele lor, folosindu-le ca pe niste marionete.

In spatele tuturor natiunilor si a certurilor lor se afla papusarii, care profita de aceste distrageri si dispute pentru scufunda o cantitate inimaginabila de bogatie in complexul militar-industrial dar si in si proiecte “negre”, care trec dincolo de granitele natiunilor. Adevarata structura secreta de putere a guvernului, cunoscuta si exclusiva doar celor foarte bogati si puternici.

OZN-urile ar putea fi un indiciu al existentei unei tehnologii mult mai avansate decat tehnologia oricarei natiuni.

Poate ca elitele au o tehnologie secreta pe care o folosesc pentru a mentine dominatia mondiala si structura de putere secreta. Proiectele negre care genereaza tehnologie secreta de propulsie si surse secrete de energie care sa permita unei aeronave sa se deplaseze cu viteza mare, sunt nedetectate si manevreaza cu mult dincolo de orice ne-am gandi ca pot face aeronavele moderne.

Poate ca factiunile din umbra ale grupurilor de elita, cum ar fi Illuminati, poarta un razboi una impotriva celeilalte, in cer, deasupra noastra, in timp ce noi asteptam aici, jos, ca invingatorul sa ne inrobeasca cu adevarat o data pentru totdeauna.

Civilizatii separate

civilizatii antice extrem de avansate

Si daca o civilizatie umana avansata, din motive de autoconservare sau din motive diabolice, s-a ascuns si s-a desprins de restul civilizatiilor Pamantului cu mult timp in urma? Portiuni mari de teren de pe planeta noastra (“uscatul planetei”) sunt inca neexplorate, lasand loc suficient pentru ca o civilizatie mai organizata si mai avansata sa se poata ascunde.

Exista o multime de dovezi care sugereaza ca o retea comerciala mare si, totodata, o societate extrem de avansata a constructorilor de monumente a existat, la un moment dat, pe intreaga planeta. Piramidele si monumente similare se gasesc peste tot, iar multe dintre acestea au fost abandonate in mod misterios.

Vechile povesti despre Atlantida, care s-a scufundat in ocean, ar putea fi o referire la o astfel de civilizatie straveche, care s-a scufundat pentru a-si proteja secretele si bunastarea. Daca o astfel de civilizatie s-a retras in ocean, nu ar duce lipsa de locuri in care sa se ascunda, intrucat 90% din lumea subacvatica este neexplorata.

Este posibil ca acele OZN-uri, pe care le observam frecvent ridicandu-se si intrand in ocean sa apartina, de fapt, unei civilizatii antice extrem de avansate precum Atlantida?

Poate ca aceasta civilizatie antica controleaza majoritatea resurselor lumii in taina, sub apa, lasand foametea, suprapopularea, razboiul si ignoranta saracilor salbatici primitivi de deasupra lor, de pe uscat.

Calatori in timp

Calatori in timp

Unele persoane considera ca OZN-urile, cel putin in parte, sunt, de fapt, calatori din viitorul indepartat… sau din trecutul indepartat. OZN-urile pe care le vedem intrand si iesind din lumea materiala si brazdand cerul facand un zgomot strident si ascutit, am putea fi noi, observandu-ne pasiv pe noi, cei din viitor.

Acei omuleti gri, palizi si cu ochii mari, pe care ii asociem, deseori, cu multe aparitii, ar putea fi o specie umana extrem de evoluata din viitor. Sau, poate, o alta specie evoluata din viitorul sau trecutul foarte indepartat al Pamantului. O specie care viziteaza planeta cu acelasi entuziasm cu care noi vizitam un muzeu de istorie.

Poate ca acesti oameni sunt aici doar ca sa observe si sa invete, sau poate ca sunt aici pentru a evita un dezastru si pentru a schimba trecutul. Poate o rasa antediluviana, predecesoare a rasei noastre, ne viziteaza din trecut si incearca sa ne influenteze sau sa ne invete lectii pe care ei le-au invatat prea tarziu.

Luminile de pe Pamant

Promenada Diavolului

Luminile de pe Pamant sunt frecvente in anumite zone; se crede ca majoritatea “luminilor fantoma” (un fenomen natural care produce o lumina fantomatica reflectata, pe timp de noapte sau in asfintit, in balti si mlastini) si luminilor “spooklight” (este lumina care apare intr-o mica zona cunoscută ca “Promenada Diavolului”, la granita dintre sud-vestul statului Missouri si nord-estul statului Oklahoma, la vest de micul oras Hornet, Missouri) sunt cauzate de anomalii geologice. Luminile sunt adesea observate inainte si in timpul cutremurelor si au fost documentate in mai multe randuri.

Aceste lumini ar putea fi cauzate de perturbari geologice din campul electromagnetic al Pamantului, sau, eventual, de descarcare de energie cauzata de liniile defecte de inalta tensiune si presiunile din interiorul Pamantului.

In timpul cutremurelor din New Madrid din 1812 au aparut numeroase lumini ciudate in toata zona, fiind vazute de numerosi martori. Acest tip de aparitii sunt similare cu apritiile OZN-urilor de astazi. Nu au fost vazute numai lumini ciudate, ci a fost constatata si o crestere a activitatii din sfera bizarului: anomalii magnetice, ceata neobisnuita, vanatoare de vrajitoare, creaturi ciudate. Totul conduce la convingerea ca subiectul “fenomenul luminilor de pe Pamant” este extrem de complex.

Fiinte interdimensionale

Fiinte interdimensionale

Oamenii de stiinta sustin ca, pe langa dimensiunea noastra, exista mai multe dimensiuni. De fapt, fizicienii de la Organizatia Europeana pentru Cercetare Nucleara spera sa poata lua contact cu alte dimensiuni chiar acum, folosind Marele Accelerator de Hadroni (pe scurt LHC – un accelerator de particule).

Ipoteza interdimensionala reprezinta o idee promovata de ufologisti precum Jacques Valle, care pretinde ca aparitiile OZN-urilor precum si alte evenimente conexe sunt vizite din partea altor realitati sau dimensiuni, care coexista separat alaturi de propria noastra realitate si dimensiune. Ipoteza interdimensionala sustine, de asemenea, ca OZN-urile sunt o manifestare moderna a aceluiasi tip de evenimente inregistrate de-a lungul istoriei umane care au fost, din cele mai vechi timpuri, atribuite unor creaturi mitologice sau supranaturale.

Multe OZN-uri demonstreaza o abilitate stranie de a aparea si disparea din fata ochilor si chiar abilitatea de a nu fi detectate de catre radar; acest lucru s-ar putea datora faptului ca OZN-urile apar si dispar din dimensiunea noastra. De asemenea, unii autori, precum John Keel, au subliniat faptul ca “pur si simplu OZN-urile nu se comporta ca niste vizitatori extraterestri.”

Forme de viata pe baza de plasma

Forme de viata pe baza de plasma

Este posibil ca OZN-urile sa fie, de fapt, un alt tip de forma de viata. Toata viata pe care o stim se bazeaza pe carbon. Oamenii de stiinta sustin existenta unor tipuri ipotetice de forme de viata. Unul dintre aceste tipuri ipotetice de forme de viata sunt formele de viata pe baza de plasma.

Vadim N. Tsytovich sustinea ca acele comportamente realiste, foarte similare comportamentelor reale, pot fi demonstrate prin particule de praf suspendate intr-o plasma, in conditiile existente in spatiu. Conform unor modele efectuate pe calculator, atunci praful a devenit incarcat cu sarcini electrostatice, particulele s-au putut autoorganiza in structuri elicoidale microscopice capabile de a se reproduce pe ele insele, care interactioneaza cu alte structuri invecinate si care evolueaza in forme mai stabile. Forme similare de viata au fost descrise in romanul clasic al lui Fred Hoyle, “The Black Cloud” (“Norul negru”).

Alti oameni de stiinta au fabricat in laborator sfere de plasma, care pot creste, se pot reproduce si pot comunica, indeplinind, astfel, cele mai multe dintre cerintele pentru celulele biologice. Oamenii de stiinta sunt convinsi ca aceste sfere de plasma ofera o explicatie cu totul noua a modului in care a aparut viata si, totodata, considera ca sferele au fost precursori ai evolutiei biologice.

Un alt om de stiinta, Harvey Rutledge, sef al departamentului de fizica de la Southeast Missouri State University, a efectuat teste si masuratori stiintifice privind OZN-urile in anii 70, atunci cand a fost inregistrata o crestere a numarului de aparitii ale OZN-urilor. Rutledge insusi a observat aceste OZN-uri si, in cadrul unui proces stiintific strict, el a masurat cat de departe se aflau OZN-urile, cat de mari erau, dar si multe alte lucruri.

El a constatat ca majoritatea OZN-urilor, nu toate, erau ca niste globuri portocalii, probabil de marimea unei mingi de fotbal, care raspundeau la stimuli si chiar prezentau inteligenta. Rutledge a mai sustinut ca unul dintre OZN-uri chiar l-a urmat in laboratorul sau. In cartea sa, “Project Identification”, Dr. Rutledge a mentionat faptul ca, in opinia sa, obiectele erau, de fapt, forme de viata pe baza de plasma.

Daca OZN-urile sunt forme de viata bazate pe plasma, probabil ca opereaza la un nivel foarte diferit decat nivelul la care operam noi, formele de viata pe baza de carbon. Nu este greu sa ne imaginam forme de viata extrem de inteligente precum acestea, care exista pe Pamant, alaturi de noi, fara ca noi sa le observam, intrucat nu concureaza cu noi pentru mancare, iar interactiunea dintre noi si ele nu ar fi necesara aproape niciodata.

OZN-urile naziste, tehnologie anti-gravitatie

OZN-urile naziste

Cand al Doilea Razboi Mondial a luat sfarsit, oamenii de stiinta au fugit si au fost recrutati de catre alte guverne; in laboratoarele lor s-a facut curatenie iar majoritatea informatiilor s-au pierdut. Moartea lui Hitler a fost mai mult decat dubioasa. Unii spun ca nazistii au asteptat ca razboiul sa se incheie in acest fel si au evadat nu numai cu bogatia pe care a produs-o marele lor iubitor de razboi, dar si cu cercetarile foarte avansate pe care le-au folosit.

Un titlu dintr-un ziar german sublinia ca nazistii au descoperit o intrare intr-o alta lume in interiorul pamantului; mai tarziu insa, nu s-a mai spus nimic despre acest lucru. Dupa razboi, aliatii au descoperit ca trezoreria din Berlin fusese golita complet, iar cateva submarine lipseau. Putin mai tarziu, unul dintre submarine si echipajul sau fusese capturat in apropierea Antarcticii. In timpul interogatoriului, capitanul si echipajul le-au spus rapitorilor ca o baza subterana secreta fusese infiintata in Antarctica si ca Hitler era acolo; capitanul a mai spus ca el si echipajul lui aduceau provizii la baza.

In timpul razboiului, OZN-urile au devenit ceva obisnuit. Pilotii aliati le-au numit “Foo-Fighters” si au crezut ca ciudatele ambarcatiuni care le urmareau avioanele si le manevrau din exterior erau ambarcatiuni antigravitatie naziste secrete. Sunt, de fapt, dovezi care sugereaza ca nazistii foloseau tehnologia OZN.

Poate ca partidul nazist se afla inca acolo, cu toata bogatia pe care a dobandit-o cu ajutorul tacticilor sale de Blitzkrieg. Acolo, undeva, intr-un stat avansat din punct de vedere militar, acum populat de oameni blonzi cu ochi albastri din rasa ariana, modificati genetic, care seamana cu extraterstrii “nordici” atat de mult mentionati in cazurile de rapire. Poate ca efectueaza cercetari acolo jos, alimentand totul cu implicatii financiare (actiuni) in companii de biotehnologie si corporatii farmaceutice.

Criptoterestri si ultraterestri

Criptoterestri

Si daca impartim planeta cu o alta specie inteligenta care a fost aici mai mult timp decat noi? La fel ca legendarii oameni-furnica despre care vorbesc amerindienii nativi din triburile Hopi, care se presupune ca i-au salvat de la dezastru conducandu-i prin pustie – ziua pe un nor, noaptea pe o stea sclipitoare. Potrivit indienilor Hopi, oamenii-furnica traiesc intr-un taram subteran, adanc in pamant, fiind mult mai in varsta decat fiintele umane care locuiesc la suprafata.

In cadrul tuturor culturilor, dar si peste tot in lume, exista o multime de astfel de povesti si legende. Oceanele noastre sunt extrem de vaste si de neexplorate sunt oceanele noastre, ca sa nu mai vorbim de caverne si de mediul subteran.

Au “extraterestrii” vreo legatura cu OZN-urile, care sunt, de fapt, o alta specie de pamanteni care a fost aici tot timpul, analizandu-ne si urmarindu-ne in liniste?

Demoni si ingeri

Demoni si ingeri

Multi oameni au teoretizat ca OZN-urile sunt, de fapt, manifestari ale demonilor si ale fortelor raului care, conform profetiilor celor mai multe religii, vor detine controlul asupra pamantului in zilele cele de pe urma. Asa cum Biblia povesteste despre ingeri cazuti sau demoni care se imperecheaza cu femeile din lumea fizica pentru a crea hibrizi, auzim astazi povesti despre programe de rapiri si reproduceri ale speciilor hibride.

In Crestinism, Satana sau Lucifer stie ca va fi inchis, iar in zilele cele de pe urma va face o ultima incercare disperata de a corupe cat mai multe suflete omenesti cu putinta. Acesta este motivul pentru activitatea OZN ar putea fi in crestere in aceste zile.

Biblia este plina de referinte cu privire la roti si foc pe cer, giroscoape care au inspirat inventarea giroscoapelor actuale, utilizate astazi la navele spatiale astazi. Biblia ne vorbeste si despre Nefilimi, acei uriasi hibrid care, inainte de marele potop, omorau animalele si otraveau pamantul, actiuni asemanatoare cu cele din evenimentele OZN de astazi: mutilarea vitelor, rapiri si “parjolirea” locurilor radioactive in care aterizeaza.

Poate ca aceste mutilari si rapiri sunt rezultatul unor experimente demonice, efectuate cu scopul de a crea corpuri fizice sintetice pe care armata Satanei sa le foloseasca in batalia de la Armaghedon. Poate ca aceasta crestere a numarului OZN-urilor este un semn apocaliptic al vremurilor cele de pe urma si un razboi masiv este pe cale sa izbucneasca, iar noi vom fi martorii neputinciosi si neajutorati ai acestei crunte batalii.

Proiectul “Blue Beam” (“Fasciculul albastru”)

Demoni si ingeri

Unii oameni cred ca guvernul sau un grup guvernamental experimenteaza cu tehnologia de proiectie pentru a simula evenimente religioase, cum ar fi cea de-a doua venire a lui Hristos, cu scopul de a valorifica puterea psihologica de a fi capabil de a controla un astfel de eveniment.

Se crede ca evenimente precum Spirala Norvegiana (o spirala ciudata care a aparut pe cerul Norvegiei) si, mai recent, misteriosul oras plutitor aparut pe cerul Chinei sunt experimente din cadrul proiectului “Blue Beam “ (“Fasciculul albastru”).

Doresc oare puterile sa ne controleze mintea preluand controlul asupra religiilor noastre? Tactica ar functiona ingrijorator de bine daca ar fi organizata corect. Oamenii ar cadea in genunchi si, practic, ar deveni niste robi ai lui Mesia, facand fara sa cracneasca tot ceea ce acesta le cere.

Alte explicatii privind OZN-urile

Exista o multime de alte explicatii privind OZN-urile. Daca detineti informatii care nu s-au discutat in acest articol, nu ezitati sa lasati un comentariu.