De ce se incarca greu paginile web?

De ce se incarca greu paginile web

Cand vorbim despre optimizare SEO, vorbim despre o multime de aspecte legate de paginile web. Unele sunt foarte importante, altele mai putin importante. Pentru ca ceea ce tine de optimizare SEO este deosebit de important pentru orice pagina web, specialistii de care ai nevoie sunt cei de pe DanBradu.com.

Acestia te vor ajuta cu tot ce ai nevoie si vor pune promovarea site-ului tau pe primul loc. Intra pe site-ul lor si vezi detaliile.

Adesea observam ca anumite pagini web se incarca foarte greu. Acest lucru este total neplacut. Astfel de situatii trebuie remediate urgent, deoarece utilizatorii nu o sa aiba rabdare sa astepte 1 minut pentru a se incarca o pagina.

Traim intr-o lume in care totul se misca rapid si nu mai avem rabdare sa asteptam.

Probabil te intrebi de ce se incarca atat de greu unele pagini. Ei bine, o sa-ti spunem in cele ce urmeaza.

Calitatea continutului video

Este cunoscut faptul ca video-urile care au o calitate foarte mare se incarca foarte greu. Incearca sa folosesti calitatea potrivita astfel incat acestea sa fie clare, dar si paginile sa se incarce cu usurinta.

Plugin-uri inadecvate

Plugin-urile pe care le folosesti trebuie sa fie potrivite, astfel incat site-ul sa se incarce cu usurinta. De asemenea, ca totul sa functioneze normal este necesara updatarea periodica a acestora.

Gazduire web de proasta calitate

Cand platesti pentru gazduire web, asigura-te de faptul ca platesti pentru gazduire pe servere puternice care permit paginii tale sa se incarce rapid. Cauta un server care permite ca viteza de incarcare sa fie una de calitate.

Corecteaza erorile HTML/CSS/XHTML

Un site pe care apar erori se poate incarca cu greu. Daca vrei sa ai o viteza de incarcare mai mare, ai in vedere faptul ca ai nevoie de coduri de acest gen valide.

Practicile amintite mai sus tin de parte de SEO, insa paginile se pot incarca greu si din alte motive, cum ar fi:

Conexiunea la internet

Daca nu ai o buna conexiune la internet, nu te poti astepta ca paginile tale sa se incarce cu usurinta. Este foarte probabil ca pagina pe care intri sa fie optimizata corect, astfel incat sa se incarce cu mare usurinta. Acest lucru insa se vede atunci cand conexiunea la internet este buna.

Calculator plin de virusi

Cand calculatorul tau este virusat nimic nu pare a mai merge asa cum iti doresti. Chiar daca ai o conexiune buna la internet, chiar daca pagina este optimizata corect, pana nu scapi de virusi nu ti se va incarca nimic rapid cum iti doresti.

Daca esti proprietar de site, tine cont de aspectul legat de incarcarea paginii. Vizitatorii cu siguranta nu vor fi incantati sa astepte minute in sir pana pagina respectiva se incarca.

Daca esti vizitator de site, inainte de a judeca, inainte de a spune ca site-ul nu e optimizat corect, iar pagina nu se incarca din vina proprietarilor, asigura-te ca ai o buna conexiune la internet si un calculator curat, care sa nu fie plin de virusi.