De ce se folosesc pungile din hartie kraft?

De ce se folosesc pungile din hartie kraft?

Odata cu constientizarea din ce in ce mai mare a problemelor de mediu in randul populatiei, consumatorii isi indreapta din ce in ce mai mult loialitatile catre afaceri si produse ecologice.

Ca proprietar de afaceri, este usor sa fii coplesit de cantitatea mare de noi termeni si produse care au devenit populare de-a lungul anilor datorita designului lor ecologic.

Daca incertitudinea dvs. va impiedica sa incorporati practici ecologice in afacerea dvs., atunci cititi mai departe.

Am decis sa luam un produs versatil, hartie kraft si sa explicam in termeni simpli procesul de creare a acestuia, astfel incat sa puteti intelege exact cum se fabrica sacii si pungi hartie Kraft, si ce componente le fac ecologice, precum si o optiune mai buna decat hartia standard. Apoi va vom oferi cateva sugestii despre cum sa incorporati kraft in afacerea dvs.

Ce sunt pungile de hartie?

Sacii si/sau pungile de hartie sunt ambalaje care constau in cea mai mare parte in hartie kraft la exterior si hartie pergament la interior. Cu toate acestea, exista si pungi de hartie care constau doar in hartie kraft si nu au hartie pergament la interior.

Totusi, astfel de pungi nu sunt de obicei potrivite pentru alimentele sensibile, deoarece nu sunt etanse la grasime si, de asemenea, nu sunt potrivite pentru depozitare mai lunga, deoarece aroma poate scapa. Pungile de hartie cu mai multe straturi pe de alta parte, sunt potrivite pentru o pastrare mai lunga, de atunci exista hartie pergament pe interior.

Cum se realizeaza Kraft Paper

Produsele din hartie Kraft sunt realizate folosind procedeul Kraft, care, la fel ca si alte metode de productie de hartie, implica transformarea chimica a lemnului in pulpa de lemn. Componentele structurale din lemn sunt lignina si celuloza. Deoarece lignina nu face hartie buna, ea trebuie separata de celuloza.

Pentru a face acest lucru, chipsurile de lemn sunt gatite intr-un „lichior alb” format din sulfura de sodiu si hidroxid de sodiu. Acestea rupe lignina si celuloza, lasand pulpa de lemn masiv si un „lichior negru”.

Jetoanele de lemn au fost acum transformate intr-o pulpa si sunt ecranate pentru a elimina orice bucati mai mari. Pulpa este spalata pentru a indeparta reziduurile, si poate fi apoi formata in diverse produse din hartie.

De ce este hartia Kraft mai buna decat hartia obisnuita

Deci, cum se compara procesul kraft cu alte metode de productie de hartie? In primul rand, hartia kraft este mai puternica, datorita continutului redus de lignina si raportului ridicat de sulf. De asemenea, nu implica albirea extinsa, ceea ce reduce rezistenta hartiei si creste costurile de fabricatie.

Si spre deosebire de alte metode, acesta poate utiliza toate tipurile de lemn, inclusiv pinul rasinos si bambusul, care sunt lasate in afara proceselor traditionale de fabricare a hartiei. In plus, datorita faptului ca aproape toate substantele chimice utilizate in proces sunt recuperate si reutilizate, este o metoda de auto-sustinere.

Principalele produse secundare care nu sunt reciclate sunt terebentina si uleiul inalt, care sunt utilizate in alte scopuri de fabricatie. Acum ca aveti intelegerea de baza a modului in care este fabricata hartia kraft, iata cateva moduri in care o puteti implementa la locul de munca.

Si nu va faceti griji; acest lucru nu este de folos doar pentru mediu. Anumite calitati ale materialului kraft il fac util si pentru afacerea dvs.

Pentru ambalaje

Exista avantaje pentru ambalarea cu hartie kraft:

 • Deoarece nu adauga multa greutate la pachet, utilizarea hartiei de ambalat kraft reduce costurile de transport.
 • Textura, durabilitatea si flexibilitatea sa asigura mai multa protectie.

Pentru imaginea dvs.

 • Utilizati hartie Kraft pentru carti de vizita ecologice.
 • Calitatea naturala ofera cartilor de vizita un aspect simplu si universal atragator.
 • Clientii potentiali vor aprecia pozitia dvs. constienta de mediu si o vor vedea ca un credit pentru personajul dvs.
 • Cardurile dvs. vor atrage atentia datorita aspectului lor unic.

Pentru afaceri

 • Plicurile Kraft si cutiile dureaza mai mult.
 • Lignina scazuta din hartia kraft o face mai rezistenta decat alte materiale (Kraft este cuvantul german pentru forta).

Pentru ambalarea cadourilor

 • Ambalarea cadourilor este usoara cu versatilitatea kraft-ului.
 • Caracteristica neutra face, de fapt, hartia kraft mai favorabila creativitatii decat hartia colorata, cu textura, deoarece poti sa o proiectezi si sa o infrumusetezi dupa bunul plac. Nota: aceasta functioneaza si pentru uz personal.
 • Pentru nunti si evenimente, reduceti costurile prin crearea de invitatii si decoratii inspirate de kraft DIY.
 • Cu o cerere mai mare decat oricand pentru produse si proceduri ecologice.

Acum ca ati aflat si in ce scopuri pot fi utilizate aceste pungi de hartie kraft, cu siguranta doriti sa aflati si cum se inchid acestea.

Ei bine, astfel de pungi de hartie sunt inchise cu asa-numitele benzi de etansare care se mai numesc si benzi cu clema. Astfel de benzi constau din sarma la interior si hartie la exterior. Puteti cumpara astfel de benzi in cantitati mici sau mari in pachetul de beneficii.