De ce laptopurile sunt mai apreciate decat PC-urile?

De ce laptopurile sunt mai apreciate decat PC-urile?

Fiecare persoana poate alege sa isi cumpere acasa un laptop sau un PC pe care sa il foloseasca in diferite scopuri, asa ca in continuarea acestui articol vom dezbate aceasta tema.

Ei bine, tinand cont de faptul ca oamenii care isi doresc un echipament pentru acasa, foarte multi isi indreapta atentia catre un laptop, iar motivul este unul cat se poate de simplu.

Un laptop a ajuns sa coste exact cat un calculator, poate chiar mai putin si ce este cel mai important, poate sa fie folosit in exact aceleasi scopuri precum un PC, asa ca acesta este un motiv pentru care oamenii isi aleg un laptop in defavoarea unui PC.

Plus de asta, un PC necesita spatiu de depozitare in incapere, pentru ca are nevoie de un birou pe care sa fie asezat, pe cand un laptop poate fi asezat si pe o masuta, sau poate chiar sa fie folosit si in pat.

Un alt motiv pentru care foarte multa lume alege sa isi indrepte atentia spre un laptop in defavoarea unui PC este acela ca un PC are o multime de cabluri, de la cablul tastaturii, cablul mouse-ului si pana la cablurile sistemului audio, iar acestea cu siguranta se vor incalci pe sub birou, iar pentru utilizator aceasta nu este o situatie tocmai placuta.

Asadar, daca stam sa tinem cont de toate aceste detalii, este evident faptul ca laptopurile in momentul de fata au mult mai multe avantaje decat PC-urile, insa si acestea din urma sunt indragite de catre multi utilizatori.

Cei care dintotdeauna au avut acasa un calculator si nu un laptop, cu siguranta in momentul in care se vor afla in situatia de a-si inlocui echipamentul, isi vor indrepta atentia spre un PC in defavoarea unui laptop.

Exista si utilizatori care pur si simplu indragesc mult mai mult PC-urile decat laptopurile, asa ca pentru acestia un PC reprezinta cea mai buna alegere.

Ei bine, toate acele persoane care au de gand sa isi cumpere un PC pentru acasa, isi pot indrepta atentia spre unul din multimea de calculatoare second hand, insa isi pot alege si un calculator refurbished, sau un calculator nou.

Pentru persoanele care au de gand sa foloseasca echipamentul in cele mai simple scopuri, cu siguranta si un calculator second hand este suficient. Un asemenea PC second hand este ideal pentru a naviga pe internet, sau pentru a sta conectat la retelele de socializare.

In ceea ce priveste calculatoarele trebuie sa mentionam faptul ca mai exista o categorie de echipamente, si anume calculatoarele special construite pentru gamming. Acestea pot fi construite in parte de catre fiecare utilizator in functie de preferinte, sau pot fi achizitionate direct.

Referitor la aceste calculatoare trebuie mentionat faptul ca ele sunt mult mai performante decat calculatoarele normale, si au procesorul si placa video infinit superioare celor care apartin unui calculator oarecare.

Asadar, se poate observa foarte clar faptul ca un laptop are mai multe avantaje in fata unui PC la ora actuala, insa cu toate acestea exista foarte multe persoane care isi cumpara in continuare PC-uri.