De ce este important un termostat inteligent?

De ce este important un termostat inteligent?

Termostatele inteligente sunt acele termostate care pot fi controlate cu ajutorul internetului. Sunt acele termostate care pot fi controlate de pe smartphone, de pe tableta, de pe laptop sau unitatea desktop.

Mai pe intelesul tuturor, a cam sosit timpul sa treceti la automatizari Salus 2021 tinand cont de cat de utile sunt aceste termostate inteligente.

Pentru a va convinge de utilitatea lor, va prezentam in cele ce urmeaza unele dintre cele mai importante beneficii ale termostatelor inteligente. Merita sa cititi in continuare acest articol daca inca nu ati renuntat la vechiul termostat in favoarea unui termostat inteligent de la Salus Cluj Romania.

Costuri reduse ale energiei

Termostatele Wifi sunt cele mai cunoscute si totodata mai apreciate de catre utilizatori pentru reducerea costurilor energetice. Intr-o perioada in care fiecare dintre noi dorim sa facem economii cat mai importante de bani, trebuie sa gasim cele mai eficiente metode pentru a face acest lucru, iar termostatele de la Salus sunt extrem de eficiente in acest sens. Acestea ofera economii prin:

  • reglarea automata a temperaturii in functie de locuinta dvs.
  • analizand modelele de incalzire si racire pentru oportunitati de economisire a energiei.
  • permitandu-va sa creati zone de temperatura care pot fi controlate independent.

Confort nesacrificat

Aceasta economie de energie vine fara a sacrifica confortul. Un termostat wifi in cazul in care nu stiati, se va adapta rutinei dvs. din viata de zi cu zi, fie va intervieveaza despre obiceiurile familiei dvs., fie invatand din ajustarile dvs. Daca trebuie sa suprascrieti setarile, puteti efectua ajustari in timp real cu orice dispozitiv conectat la internet.

La scurt timp dupa instalarea termostatului, acesta va va mentine casa la o temperatura confortabila in timp ce membrii familiei sunt acasa, si va reduce consumul de energie atunci cand nimeni nu este acasa.

Daca aveti o modificare a programului si veti fi acasa mai devreme, trebuie doar sa va conectati si sa anuntati termostatul. Casa va avea temperatura potrivita inainte de a intra pe usa din fata.

Memento-uri de intretinere

Termostatele conectate la Wifi ofera de asemenea, memento-uri utile pentru intretinere. Multi oameni stiu ca ar trebui sa schimbe filtrul de aer al casei lor, dar proprietarii de case uita adesea acest lucru, fiind ocupati cu tot felul de alte activitati.

De la o intretinere simpla ca aceasta pana la probleme mai grave de incalzire si racire, un termostat wifi va va trimite memento-uri pentru a va mentine sistemul functional. Mementourile se bazeaza pe durata de functionare a sistemului, care este cel mai precis mod de a urmari elementele de intretinere a incalzirii si a aerului conditionat.

Gestionati mai multe dispozitive dintr-o singura locatie, de la distanta

Instaland termostate wifi in toate proprietatile pe care le detineti sau le gestionati, puteti controla fiecare dintre aceste proprietati simplu si rapid, ca si cum ati fi la fata locului.

Ba chiar mai mult, acum datorita acestor termostate inteligente puteti chiar sa si colectati date despre utilizarea caldurii si starea sistemului HVAC. Acest lucru este excelent pentru dvs. in cazul in care sunteti un fericit proprietar cu mai multe proprietati sau administrator de proprietate, deoarece termostatele wifi va permit sa gestionati de la distanta fiecare sistem HVAC.

Aceste termostate va ofera atat confortul, cat si linistea sufleteasca cu privire la starea de functionare a fiecaruia dintre sistemele dvs. HVAC. Tinand cont de toate cele discutate in randurile anterioare, este cat se poate de firesc ca a sosit timpul sa treceti de la vechile termostate, la cele mai noi termostate de la Salus.

Aveti posibilitatea de a alege unul din multimea de termostate Salus de ultima generatie, care dispun de specificatii tehnice care isi vor dovedi in cel mai scurt timp eficienta.