De ce avem nevoie de o pompa wc cu racordare laterala?

De ce avem nevoie de o pompa wc cu racordare laterala?

Evacuarea reziduurilor in reteaua de canalizare este un proces care trebuie sa respecte anumite cerinte. Este important sa protejam instalatiile, desi majoritatea utilizatorilor considera, in mod eronat, ca acestea nu se pot defecta niciodata.

In realitate, folosirea unor sisteme de protectie si ajutor, precum o pompa wc cu racordare laterala, reprezinta o solutie prin care ne putem asigura pentru cat mai mult timp de o functionare ireprosabila a instalatiilor de canalizare.

Ce se poate intampla daca nu utilizam o pompa wc cu racordare laterala?

In mod normal, deseurile pe care le evacuam in fiecare zi in reteaua de canalizare contin substante care pot afecta in nenumarate feluri instalatiile. Una dintre cele mai comune probleme atunci cand vine vorba despre evacuarea apelor uzate consta in infundarea retelelor de evacuare, tocmai datorita resturilor.

In acest sens, este o idee foarte buna sa montam o pompa wc cu racordare laterala, deoarece in acest fel resturile care urmeaza a fi evacuate, vor trece printr-un macerator care le va marunti, usurand procesul de evacuare. In acest fel depunerile, mai ales cele cauzate de particule mari, nu vor mai aparea, iar curgerea apei se va efectua cu usurinta, nemaifiind necesar sa intervenim pentru desfundare.

Pe de alta parte o pompa wc cu racordare laterala poate fi folosita si in cazul cabinelor de dus sau in cazul masinilor de spalat, acolo unde stim ca parul reprezinta o problema foarte mare. Practic acest fenomen nu poate fi combatut oricat de mult am incerca, si tocmai de aceea se recomanda folosirea unui macerator pentru baie, astfel incat reteaua de instalatii sa fie protejata si sa nu sufere depuneri sau chiar infundari greu de descoperit sau remediat.

Cu totii stim cat de dificil este sa gasesti o defectiune si sa o remediezi. In cazul evacuarii apelor uzate, mai ales in situatia in care acestea transporta apa murdara, contaminata cu particule de mari dimensiuni, este cu atat mai greu, cu cat un eventual dop de murdarie se poate forma oriunde pe traseu. De aceea o astfel de pompa wc cu racordare laterala poate fi de ajutor, deoarece astfel de situatii sunt preintampinate.

Un astfel de produs poate avea un debit maxim de circa 40 de litri pe minut, ceea ce inseamna ca este deosebit de eficient in ceea ce priveste locuintele individuale. Eficienta sa este data si de rezultatele obtinute de catre beneficiari, care au doar cuvinte de lauda la adresa acestui produs.

O pompa wc cu racordare laterala nu este o investitie majora din punct de vedere pecuniar si tocmai de aceea specialistii ne recomanda sa utilizam aceste produse tocmai pentru a ne putea scuti de eventuale surprize neplacute. In magazinul www.shop-einstal.ro putem gasi aceste produse si putem alege exact ceea ce ne este necesar, astfel incat si casele noastre, si implicit instalatiile sa fie protejate.

Casa noastra este importanta, la fel ca si confortul nostru. Pentru a ne putea bucura cat mai mult timp de aceste atribute, o astfel de pompa ne poate ajuta si ne poate proteja de mici inconveniente.