De ce avem nevoie de huse de telefon?

Husa pentru telefon poate sa apra un accesoriu mic si neimportant insa este de fapt un accesoriu esential pentu cei care inteleg utilitatea practica pe care husele de telefon o au.

Aceste huse au rolul important de a proteja dispozitivele si de a le prelungi cu foarte mult durata de viata insa alegerea modelului sta la dispozitia tuturor utilizatorilor iar piata in momentul acesta este foarte vasta. De exemplu, doar pentru huse Samsung puteti sa gasiti nenumarate modele si materiale.

Un tip de huse de telefon sunt accesoriile sub forma de saci sau de portofele. Acestea nu va permit sa utilizati ecranul de la telefon fara sa scoateti telefonul din usa si din acest motiv de cand au aparut telefoane cu touchscreen nu mai sunt atat de cautate aceste huse.
Dincolo de materiale sunt si huse cu structuri speciale. Inca mai sunt in voga acele huse de tip toc care se pot atasa foarte usor la curea de exemplu.

Varietatea este o caracterstica principala pe care o au husele sau carcasele de telefon, si de aceea mai jos vom exemplifica si cateva modele foarte cunoscute de huse pentru telefoane. Asa cum am spus si putin mai sus exista huse de tip saculet sau de tip toc.

Pot sa fie gasite in magazine dar pot sa fie si facute acasa. Sunt practice, sunt utile si ofera si o buna protectie pentru telefoane. Telefoanele pot sa fie ferite de praf, de umezeala si de socuri si vor fi intoduse in acele huse care acopera mai bine de 99 de procente din suprafata telefonului.

Materialele din care sunt facute husele sunt in general pielea si imitatia de piele dar si materialele textile si panza. Husele toc au dublu rol, de protectie si de infrumusetare a unui telefon.

Carcasa are rolul de a proteja telefoanele de zgarieturi, de cazaturi sau de impactul cu alte corpuri. Chiar si dupa ce se monteaza carcasa permite un acces foarte usor la butoanele sau la functiile telefonului si lasa libere porturile pentru incarcare, butoanele pentru volum sau butoanele de oprire si de pornire.

Carcasele de protectie sunt printre cele mai des intalnite modele de huse. Acestea se monteaza peste carcasa deja existenta a telefonului cu scopul de a adauga un strat in plus de protectie pentru cazul in care telefonul este supus unor socuri.

Carcasele au rolul de a proteja telefonul de zgarieturi, de imapctul cu alte corpuri si de cazauri. Chiar si dupa ce se monteaza carcasa perrmite un acces usor la toate butoanele si la toate functiile telefonului si lasa libere si porturile pentru incarcare, butoanele de volul sau butoanele de pornire si de oprire ale telefoanelor.

Aceste huse ofera o buna protectie fata de carcase. In cazul acesta se va proteja si ecranul daca husa este de tip flip pentru ca va fi acoperit si de o clapeta.

Indiferent de impact, acesta se va atenua mai usor pentru ca husele flip sunt suficient de groase si vor acoperi foarte bine zonele laterale ale telefonului pentru ca sunt mai late decat carcasele clasice.