De ce ar trebui sa imi cumpar un HTC One M8?

Acest tip de telefon este insotit de sprcificatii important de top precum ar fi: eranul LCD 3 care prezinta o rezolutie de 1080p, un procesor Qualcomm Snapdragon 801 quad core de 2.3 Ghz, memorie interna de 16 GB si o capacitate pentru stocarea informatiei extinsa printr-un micro cartela SD.

De asemenea acest prototip prezinta si o capacitate RAM de 2GB. Multi oameni aleg telefoane pentru camerele fotot, asadar, acest prototip se bucura de o camera Ultrapixel prevazuta cu depth senzor si o camera frontala de 5 mpx.

Acest telefon mai contine un acumulator modern de 2600mAh, NFC, sistem software Android 4.4, IR Blaster si asa mai departe. Conform celor prezentate anterior, ar fi pacat ca in urma unor stricaciuni minore sa va cumparati un alt model de telefon.

Asadar, pentru a pastra aceasta comoara cat mai mult timp si sa va bucurati de ea si dupa anumite incidente precum spargerea display-ului, va recomandam sa trimiteti telefonul intr-un service autorizat precum service gsm Bucuresti.

Aici telefonul dumneavoastra va fi reparat intr-un timp scurt, la un pret rezonabil, iar piesele schimbate vor fi de calitate. De asemenea, veti fi sigur ca intr-un service gsm, clientul este pe primul loc.

Dar inainte de a se intampla un astfel de incident, trebuie sa stiti de ce e bine sa va cumparati un HTC One M8 si care sunt avantajele, dar si dezavantajele unui astfel de prototip. In primul rand, design-ul este unul minunat, fiind completat de constructia uni-body. De asemenea, prototipul perzinta si un hardware de top, cu o performanta optima si capacitati audio care sunt destul de invidiate de catre concurenta.

Dar care sunt dezavantajele unui astfel de prototip? Suprafata smooth a device-ului se dovedeste de cele mai multe ori destul de alunecoasa in momentul folosirii. Chiar daca prezinta camere performante, camera Ultrapixel nu poate intrece modelele concepute de alte companii producatoare de smart device-uri.

Totusi, ar trebui sa facem o descriere mai amanuntita a acestui gadget. Cu ajutorul acestui prototip, cei de la HTC si-au depasit propriile bariere. Este foarte eficient, nu doar din punctul de vedere al harware-ului, dar si al design-ului.

Cantareste doar 160g, iar compania continua sa ii faca diferite imbunatatiri la nivel de design. Asadar, are colturile rotujite si un corp destul de ingust.

Prezinta sloturi pentru memoria micro SD. De asemenea, finisarea lina din spate ofera acestui prototip un aspect “premium”. Din nefericire, insa, aceasta finisare face ca telefonul sa fie alunecos in momentul in care este folosit si poate scapa cu usurinta din mana la o manevrare neatenta.

In partea frontala se poate observa un display generos si excelent, avant marimea de 5 inch. Dupa cum am mai spus, rezolutia este full HD, iar unghiurile pentru vizibilitate sunt mari si bune, oferind detalii excelete. Design-ul este unul minimalist, prezentand trei butoane principale: menu, home si multitasking. Butonul Power este pozitionat in partea de sus a telefonului, insa nu este nevoie sa il folosesti prea des deoarece ecranul poate fii “trezit” printr-un double-tapping.